Murat Mountain Thermal Ski Resort En stor rigdom for Kütahya

Murat Mountain Thermal Ski Resort En stor rigdom for Kütahya
Murat Mountain Thermal Ski Resort En stor rigdom for Kütahya

Kütahya guvernør Ali Çelik foretog undersøgelser i Murat Mountain Thermal Ski Center i en højde af 850 meter, hvor termisk og vintersport mødes.


Vali Çelik, der foretog eksamen på skiløjpe og kælkebane i godt rødt, mellemblåt og grønt på uddannelsesniveau; Han sagde, at med det 753 meter lange teleski (T-BAR) -anlæg med 700 personers kapacitet er 7 767 meter af landingsbanelængden på 2 53 meter aktive.

"EN STOR RETT FOR MURAT MOUNTAIN KÜTAHYA"

Om, at de historiske, kulturelle og sportsmuligheder og værdier, som Murat Mountain Thermal Ski Center tilbyder, skal præsenteres godt, sagde guvernør Çelik, “Murat Mountain i en højde af 2 312 meter, termisk vand i en højde af 450 grader og indkvartering i en højde af 41 meter. tilbyder skiløb i alle discipliner. Det er et turismecenter med et stort potentiale, der inkluderer termisk turisme, vinterturisme, plateau turisme og natur turisme samlet. "Vi vil yde vores bedste støtte for at bringe denne værdi, vi har, både til turisme og økonomi, og vi vil arbejde sammen til det bedre."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar