Pass færgehavn er med i ændringen

Passport Pier gennemgår ændringer
Passport Pier gennemgår ændringer

Izmir Metropolitan Kommunes generaldirektorat for İZDENİZ renoverer Passport Pier. En flydebro blev bygget inde i Passport Breakwater for at krydstogtet kunne fortsætte glat.


Den historiske Pass Ferry Pier, en af ​​de travleste punkter i sejlture i Golfen, er under renovering. Inden for rammerne af de arbejder, der udføres af Izmir Metropolitan Municipality; Træbelægningerne og gelænderne på molen og stålkonstruktionen under gangbroen fornyes.

Flydende dock blev bygget

Se, og reparationsarbejdet starter inden ugen den 19.-25. Oktober efter afslutningen af ​​tilladelsesprocedurerne udført af Izmir Havnemyndighed og vil tage 75 dage. I denne proces vil krydstogtskibe bruge den flydende dok, der er bygget nær den eksisterende mole i Passport Breakwater.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar