Cumhuriyet Teknokent bliver en software base

Cumhuriyet Teknokent bliver en software base
Cumhuriyet Teknokent bliver en software base

Cumhuriyet Teknokent, der blev oprettet den 7. september 2007 i samarbejde med Sivas Governorship, Cumhuriyet University, Sivas Municipality, Sivas Chamber of Commerce and Commerce Industry, Cumhuriyet University Foundation og Bilkent University tilknyttet Ankara Cyberpark, fortsætter sin indsats for at blive softwarecenter i regionen.


Cumhuriyet Teknokent afholdt opmærksomhed i Sivas med sine F & U-tjenester for at øge samarbejdet mellem universitetet, industrien og forskningscentre og bestyrelsesmødet i oktober med deltagelse af Sivas guvernør Salih Ayhan og bestyrelsesmedlemmer.

Technopolis Manager Serdar Mercan informerede deltagerne om de forberedte og planlagte projekter på mødet, hvor technopolis studerer, teknologi og overfører kontorinformation, inviterer virksomheder, der opererer i regionen til Teknokent, og det udførte og planlagte arbejde blev drøftet.

Cumhuriyet Teknokent forberedte 150 projekter

I en erklæring om, at Teknokent hidtil har forberedt 150 projekter, erklærede Technocity Manager Serdar Mercan, at 68 projekter er gennemført med succes, og at 63 projekter fortsætter. I en erklæring om, at projekter er forberedt inden for medicin, sundhed, software, dyrehold, teknik, landbrug og minedrift for at bidrage til dannelsen og væksten af ​​teknologivirksomheder, påpegede Mercan, at Teknokents succes stiger dag for dag.

Mercan sagde, at Cumhuriyet Teknokent blev tildelt 2018. præmie i gruppen 'Bedste udviklende teknoparker' i 2 af ministeriet for industri og teknologi, og sagde, at akademisk viden og forskningsresultater ved universiteter tilføjer værdi til økonomien.

I en erklæring om, at Teknokent fortsætter med at øge budgettet og beskæftigelsen hvert år, sagde Mercan, at projektstøttede selskabs- og iværksættertjenester fortsætter i Cumhuriyet Technology Transfer Office (CUTTO), der er etableret i Teknokent, som et resultat af disse tjenester, hvor antallet af virksomheder stiger hvert år, hvilket øger konsulentbistanden Han bemærkede, at tjenesterne og det stigende antal patenter også blev trykt.

Guvernør Ayhan nævner ofte Teknokent

Guvernør Salih Ayhan erklærede, at Cumhuriyet Teknokent, der guider vores hurtigt udviklende virksomheder inden for F & U-spørgsmål og er softwarebasen i regionen, er et af de bedste eksempler på samarbejde mellem universitetsindustrien og sagde, at centret ofte vil blive nævnt med sine vellykkede arbejder.

Vi lægger vægt på uddannelse af kvalificeret personale

Understreger, at det ville være en fordel for ESTAŞ-, Aselsan-, Dermokil- og SİVTAŞ-virksomhederne at aktivt udføre F & U-undersøgelser inden for Cumhuriyet Teknokent's organ, sagde guvernør Ayhan, ”Ca. 60 procent af virksomhederne inden for Teknokent er softwarevirksomheder og inden for software for at omdanne Sivas til en softwarebase. Det er nødvendigt at lægge vægt på uddannelse af kvalificeret personale, som virksomheder har brug for. I denne henseende bør provinsdirektoratet for national uddannelse og vores ungdoms- og sportsdirektorat udføre det nødvendige arbejde. Det er også vigtigt for Teknokent at arbejde på vedvarende energikilder og etablere et GES (solkraftværk) inden for Teknokent. " sagde.

Viceborgmester Turan Topgül, Cumhuriyet Universitetsrektor Prof. Dr. Alim Yıldız, rektor ved University of Science and Technology Prof. Dr. Mehmet Kul, formand for handelskammeret Mustafa Eken, Assoc. Dr. Uğur Tutar og andre medlemmer deltog.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer