Protokol for forsvars- og luftfartssamarbejde fra SASAD og SSI

Protokol for forsvars- og luftfartssamarbejde fra SASAD og SSI
Protokol for forsvars- og luftfartssamarbejde fra SASAD og SSI

En samarbejdsprotokol blev underskrevet mellem Defense and Aerospace Industry Exporters Association (SSI) og Defense and Aviation Industry Manufacturers Association (SASAD).


Samarbejdsprotokollen mellem forsvars- og luftfartsindustriens eksportørforening (SSI) og forsvars- og luftfartsindustriens producentforening (SASAD) blev underskrevet af præsident for præsidentskabet for Republikken Tyrkiet, prof. Dr. Det blev underskrevet i Ankara med en ceremoni afholdt i SSB i regi af İsmail DEMİR.

Det tyrkiske formandskabs forsvarsindustripræsident Prof. Dr. I sin tale ved ceremonien sagde İsmail Demir, at de vigtigste bæredygtighedselementer er eksport og forretningsgenerering fra virksomheder på globale markeder.

I erklæring om, at han finder denne protokol undertegnet for eksportaktiviteter meget vigtig, sagde præsident Demir, at Eksport- og salgsudvalget, der blev oprettet af SASAD, vil flytte til en anden dimension.

Præsident Demir understregede, at nye eksportmodeller, metoder og initiativer skulle drøftes, og nye strategier skulle bestemmes på dette tidspunkt, ”Ved at gøre de samme ting får du de samme resultater. Ved at gøre noget fik vi visse resultater. Hvis vi ønsker at krydse en bestemt tærskel, mener jeg, at der skal gennemføres en strategiundersøgelse, når industrien, interessenterne og SSB sætter sig ned og ser, hvordan vi kan gøre det bedre, hvad vi kan gøre anderledes, og hvor vi kan nå. " sagde.

Præsident Demir sagde, ”Vi ser vigtige udviklinger i forsvars- og luftfartsindustrien. Denne udvikling er ikke nok for os. Vi har vigtige forventninger, især inden for eksport. Jeg tror, ​​at denne forpligtelse er en mulighed for at sætte sig ned og studere metoderne til nye eksportstrategier. Vi har en fuld vilje til at støtte og deltage i disse undersøgelser. Jeg mener, at du skal brede ærmerne op og ikke lade dette emne være her og komme på arbejde. han snakkede.

Protokollen sigter mod at flytte forsvars- og luftfartsindustrien til en bedre position end dens nuværende tilstand, at finde nye markeder for landets forsvars- og luftfartsindustriprodukter eller at øge forsvarsindustriens eksport ved at forbedre deres nuværende markedsandele.

Naki Polat, bestyrelsesformand og Öner Tekin, bestyrelsesformand underskrev protokollen på vegne af SSI.

Protokollen sigter også mod at styrke samarbejdet, koordineringen og delingen mellem SSI og SASAD.

Inden for protokollens anvendelsesområde vil der blive nedsat et eksekutivudvalg, der skal identificere problemerne og udviklingsområderne i forbindelse med samarbejde og implementere løsningspraksis.

De to organisationer deler deres ubegrænsede oplysninger og dokumenter til brug i undersøgelser, der vil hjælpe udviklingen af ​​branchen.

SSI og SASAD vil deltage og støtte hinandens begivenheder og vil arbejde sammen for at bestemme sektorens problemer og løsningsforslag og arbejde for at løse disse problemer.

De to organisationer vil gennemføre fælles uddannelsesaktiviteter for at bruge statslige incitamenter mere effektivt, for at få information om nye lovgivningsmæssige ændringer og for at informere SMV'er om incitamenter.

Parterne deler deres virksomhedsdatabaseabonnementer, der bruges til markedsundersøgelser, med hinanden til brug i deres studier.

Medlemmer af de udvalg, der er oprettet af SASAD, og ​​hvis arbejde udføres, vil blive rekrutteret af SSI, og aktiv deltagelse vil blive sikret i møder og komitéarbejde, og "Eksport og salgsfremstød" -komitéen, der er oprettet af SASAD, vil blive dannet under formandskab af SSI.

SASAD videregiver oplysninger og dokumenter til SSI-ledelsen om det arbejde, der skal udføres med Den Europæiske Luftfarts-, Sikkerheds- og Forsvarsindustriforening (ASD); SSI-repræsentanter vil også deltage i ASD-begivenheder og kommissionsmøder.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer