TCDD General Manager undersøgte T26 YHT tunnelkonstruktion i Uygun Sakarya

TCDD General Manager undersøgte T26 YHT tunnelkonstruktion i Uygun Sakarya
TCDD General Manager undersøgte T26 YHT tunnelkonstruktion i Uygun Sakarya

TCDD-generaldirektør Ali İhsan Uygun kom til Sakarya søndag og undersøgte tunnelbanerne i Ankara Istanbul High Speed ​​Train, som er under opførelse.


Da man inspicerede Sakarya-delen af ​​YHT-linjen med højhastighedstog mellem Istanbul - Ankara - Konya, besøgte General Manager Uygun tunnellerne under opførelse.

I henhold til General Manager Uyguns twitter-konto sagde Uygun: ”Vi er på banen i dag for at gennemgå vores projekter! Vi har undersøgt produktioner mellem Sapanca Gey og Doğançay, hvor vi fortsætter med at arbejde inden for Ankara-Istanbul High Speed ​​Train Project, og vi har modtaget præsentationer på vores 1. og 2. byggepladser i Doğançay.

ANKARA - ISTANBUL FÆLGER OM 45 MINUTTER

General Manager Uygun gik derefter til Bilecik og undersøgte arbejdet udført på YHT-linjer i denne by. Ali İhsan Uygun sagde, ”Vores næste stop i vores feltstudier er T26-tunnelkonstruktionen i Bilecik inden for Ankara-Istanbul High Speed ​​Train Project, og vi har modtaget præsentationer. Når vores projekter er afsluttet, vil afstanden mellem Ankara og Istanbul være 45 minutter kortere. " brugte udtrykkene.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer