TOFAŞ Doblo-model forlænger produktionsperioden med 1 år

Tofaş forlænger Doblo-modelproduktionsperioden med 1 år
Tofaş forlænger Doblo-modelproduktionsperioden med 1 år

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. forlængede produktionsperioden for Doblo-modellen med 1 år.


I erklæringen til Public Disclosure Platform (KAP) blev følgende registreret: ”Bestyrelsen besluttede at forlænge produktionsperioden for Doblo-modellen produceret i TOFAŞ Bursa-fabrikken med 1 år og starte investeringsundersøgelser. I denne sammenhæng blev projektets varighed, som blev annonceret for offentligheden som 28.05.2013-2009 med en særlig sagserklæring dateret 2021, forlænget indtil udgangen af ​​2022. I perioden 2009-2020 blev der produceret ca. 1,1 millioner enheder inden for projektets anvendelsesområde, og med bidrag fra den nye investering og tidsforlængelse er ca. 75 million 1 tusinde enheder målrettet i hele projektperioden, hvoraf 250 procent er til eksportmarkeder. I denne sammenhæng forventes en investering på ca. 2021 millioner euro indtil udgangen af ​​28, og produktionen af ​​nye motorkøretøjer er planlagt til at starte i midten af ​​2021.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer