Vand fundet på månen

Måne fundet vand
Måne fundet vand

Den amerikanske luftfarts- og rumadministration (NASA) meddelte, at de opdagede vand i solens første sollysregioner. Vand blev opdaget i et krater på Månens halvkugle. Det antages, at det opdagede vand vil blive brugt til dyb rumforskning.


Forskere troede tidligere, at vand ikke kunne forblive i atmosfæriske områder udsat for direkte sollys. Med denne opdagelse er det blevet afsløret, at i stedet for månens skyggeside kan der findes vand i de regioner, der modtager sollys.

NASA siger, at de håber, at vandet, de opdager, kan bruges til dyb rumforskning. Det vides imidlertid endnu ikke, om dette vand er tilgængeligt eller ej.

Vandet blev opdaget i et krater på den sydlige halvkugle af månen.

På grund af sin vægt er det ret dyrt at tage vand fra Jorden til Månen eller en hvilken som helst anden planet. Derfor siger NASA-embedsmænd, at det er uvurderligt at have vand, der kan bruges på månen til astronauter til at drikke eller konvertere det til åndbart ilt og som brændstof.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer