Forslag til lov om elektricitetsmarkedspose skal trækkes straks!

lov om elektricitetslovs taske skal trækkes straks tilbage
lov om elektricitetslovs taske skal trækkes straks tilbage

Sadık Yurtman, præsident for Eskişehir Environmental Protection and Development Association, afgav en pressemeddelelse vedrørende poseloven, som blev drøftet på den tyrkiske store nationalforsamling. I sin erklæring sagde Yurtman, at poseloven skulle trækkes tilbage.


Formand Yurtman; “Lovforslaget om ændring af lovgivningen om elektricitetsmarkedet og nogle love drøftes på den tyrkiske store nationalforsamlings generalforsamling.

Selvom artikel 6 blev trukket tilbage som følge af en intens offentlig reaktion, er det ikke nok. Forslaget om poselov, der skal drøftes tirsdag den 24. november 2020, bør trækkes helt tilbage.

Vedtagelsen af ​​lovforslaget, der er udarbejdet i overensstemmelse med hovedstadens krav og indeholder regler mod offentlighedens interesse, vil medføre mange nye problemer for vores land og vores fremtid.

For eksempel med dette arrangement tages dæk, affald og forbrænding af skovaffald til produktion af elektricitet "vedvarende energi" inden for anvendelsesområdet for Tyrkiet har fuldført levetiden for dæk, kommunalt affald og ikke til den energi, der produceres ved forbrænding af skovaffald; Det har brug for billige, sunde og miljøvenlige vedvarende energikilder.
Tyrkiets miljøplatform (TÜRÇEP) medlem af Eskişehir Environmental Protection and Development Association (ESCEVD)
Vi opfordrer alle vores parlamentsmedlemmer til at genoverveje ovennævnte forordning og bede om, at de miljørelaterede sektioner i Omnibus-lovforslaget trækkes helt ud af dagsordenen for den tyrkiske store nationalforsamling.

I epidemier og jordskælv, som vi møder en ny hver dag, kan du ikke pakke energi, mad, naturen og vores ret til liv i posen. Vores natur er ikke kapital, men vores boligareal. " sagde


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer