Forpligtelsen for vinterdæk i erhvervskøretøjer starter den 1. december

Kravet til vinterdæk i erhvervskøretøjer starter i december
Kravet til vinterdæk i erhvervskøretøjer starter i december

Ved ankomsten til vintersæsonen vil temperaturværdierne falde til under nul, hvilket medfører en periode til at være meget mere forsigtig med hensyn til køretøjer. I denne forbindelse starter forpligtelsen for vinterdæk til erhvervskøretøjer tirsdag den 1. december.

VINTERFORHOLDSREGLER


Når faren for isdannelse på vejene øges med koldt vejr, øges faren endnu mere med snefald. Selvom det er vigtigt for alle samfundssegmenter at have vintervedligeholdelse af civile eller erhvervskøretøjer, er et andet vigtigt spørgsmål vinterdæk. Inden for indenrigsministeriets katastrofe- og beredskabsformandskab “AFAD” og generaldirektoratet for provinsadministrationens cirkulære om vinterforholdsregler dateret 10.11.2020 mødtes Kocaelis provinsielle katastrofe- og nødkoordinationsråd og tog en række forsigtighedsafgørelser.

1 DECEMBER DAG BEGYNDER

I henhold til bestyrelsens beslutninger; Fra den 1. december 2020 kræves det, at erhvervskøretøjer (alle typer kommercielle godsvogne, passagertaxi, minibusser, minibusser, busser og servicekøretøjer osv.) Bruger vinterdæk i hele Kocaeli-provinsen. I erklæringen fra Kocaeli Metropolitan Kommunes transportafdeling vil det også være obligatorisk at have hjælpeudstyr såsom kæder, bugseringstove, kiler og små sneskovle i alle civile eller erhvervskøretøjer.

FINANSIEL OG ADMINISTRATIV STRAF

Vores borgere skal nøje overholde de trufne beslutninger. Dem, der ikke overholder beslutningerne, vil blive underlagt økonomiske og administrative sanktioner. Ansøgningen om vinterdæk, der startede tirsdag den 1. december, gælder indtil 1. april 2021.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer