Halit Ayars navn er givet til Tünel Sporvognsstation!

navnet på halit-tuning givet til tunelens sporvognsstop
navnet på halit-tuning givet til tunelens sporvognsstop

Navnet på den unge ingeniør Halit Ayar, der døde i 2019 på grund af et knivangreb på Istiklal Street, blev givet til Tünel-sporvognsstoppestedet på Taksim Istiklal Street, hvor hændelsen fandt sted.


Navnet på den 2-årige ingeniør Halit Ayar, der døde sidste år som et resultat af et angreb fra to personer, mens han var på Istiklal Street med sine venner, blev givet til sporvognsstoppestedet Taksim Istiklal Caddesi Tünel, hvor hændelsen fandt sted. Stopet, der blev ændret som Halit Ayar Stop, blev hængt på et skilt, der sagde "Dette stop er dedikeret til ITU-kandidaten, Halit Ayar, en 23-årig ingeniør, der døde i det afskyelige angreb om morgenen den 7. september 2019."

Ansøgningen, som blev udført for at holde Halit Ayar i live og for at øge bevidstheden om det angreb, han blev udsat for, blev udført efter anmodning fra familien Setting fra IMM-præsident Ekrem İmamoğlu.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer