Türksat lancerer 5A i december og 5B i første halvdel af 2021

turksat kaster i første halvdel af måneden og b i december
turksat kaster i første halvdel af måneden og b i december

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede, at Türksat 5A blev lanceret i december, og 5B vil blive lanceret i første halvdel af 2021, og at de ønsker at fjerne ekstern afhængighed i elektronisk kommunikationsinfrastruktur med End-to-End indenlandske og nationale 5G-kommunikationsnetværksprojekt. fortalte.


Minister Karaismailoğlu, der også fremsatte vigtige udtalelser om kommunikationssektoren, sagde: ”Vi sigter mod at øge hastigheden af ​​internetforbrug til firs procent af vores befolkning. Med End-to-End indenlandske og nationale 5G-kommunikationsnetværksprojekter ønsker vi at fjerne vores eksterne afhængighed af elektronisk kommunikationsinfrastruktur. Mere end 2020 milliarder tjenester blev brugt på E-Government Gateway i de første 10 måneder af 463 med et gennemsnit på 4,6 millioner pr. Måned. Takket være de foretagne investeringer har Türksat nået en satellitkapacitet på 118 milliarder mennesker, der bor i 3 lande i Asien, Europa og Afrika. Türksat 5A lanceres i december og 5B i første halvdel af 2021 ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer