Altınordu Intercity Bus Terminal er åbnet

Altinordu intercity busterminal blev taget i brug
Altinordu intercity busterminal blev taget i brug

Busterminalen, der blev bygget af vores Ordu Metropolitan Kommune lige ved siden af ​​ringvejen Eskipazar Mevkii, begyndte at tjene til by- og intercity-transportører. Altınordu Intercity Bus Terminal, som vil aflaste byens trafiktæthed på grund af dets placering, vil i væsentlig grad imødekomme Ordu's fremskridt inden for turisme og den stigende passagertrafik i overensstemmelse hermed.

BYGGET MED NY SAMTIDIG TEKNOLOGI


Altınordu Intercity Bus Terminal, taget i brug; Det består af 26 platforme, 9 parkeringsområder for midibus, 98 parkeringsområder for minibusser i distrikter og landsbyer, kommerciel taxipark med 11 køretøjer, gæsteparkering til 50 køretøjer og 20 virksomhedsrum i terminalbygningen. Altınordu Intercity Bus Terminal er bygget med ny og moderne teknologi og producerer 320 KWP elektricitet i timen med solcellepaneler af høj standard anbragt i loftet og er en selvforsynende bygning.

"DER ER INGEN TRAFIKPROBLEM I DEN NYE BIL"

Borgere ønskede, at den nye busstation skulle være gavnlig for byen, og vi sagde: ”Vi havde store vanskeligheder med at komme ind og ud af køretøjer i vores gamle busstation. Trafikktætheden var høj her. Jeg håber, vi ikke vil opleve disse problemer på den nye busstation. Dette er en meget flot og stor busstation. Der blev skabt et dejligt rum for både det personale, der arbejder her, og borgerne. Held og lykke til vores nye busstation til vores by. Vi takker alle, der har bidraget ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer