Ünye får smarte skæringspunkter

unye får smarte kryds
unye får smarte kryds

Krydsningsarrangementet og renoveringsarbejdet initieret af Ordu Metropolitan Municipality i regioner med stor bytrafik fortsætter ved Industrial Junction i Ünye-distriktet.


Ordu Metropolitan Municipality, der tog nye foranstaltninger mod trafiktætheden, der opstod med stigningen i antallet af køretøjer i byen, havde tidligere lavet ordninger i distriktet Altınordu i Sivas Junction, Russian Market Junction, Mevlana Junction, Dörtyol Junction og Fındıklı Junction (Yeni Mahalle) Ordu Metropolitan Municipality, der har spredt disse værker til distrikterne, fortsætter med at arbejde med arrangementet af Industry Crossroad, som Ünye-distriktet har ventet i årevis.

VI ÆNDRER ANSIGTET PÅ DET UNIKE

Ordu Metropolitan Kommunes generalsekretær Coşkun Alp, der undersøgte vejkrydsarrangementsarbejderne på stedet, sagde: "Værkerne vil blive afsluttet på kort tid, og krydsningen vil blive taget i brug.

Om, at krydsarrangementsarbejder, der blev udført i hele provinsen, havde en betydelig indvirkning på trafikstrømmen, sagde Alp: ”Vores borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Dr. Vi fortsætter krydsningsarrangementsarbejdet, som vi startede med instruktionerne fra Mehmet Hilmi Güler, i Ünye-distriktet efter Altınordu-distriktet. Vi har set, hvor stor indvirkning det 6 krydsningsarrangement fungerer, vi tidligere har gjort i Altınordu på trafikstrømmen. Nu startede vi vores arbejde på Ünye Industry Crossroads, hvor vores Ünye-distrikt har ventet i årevis. På dette kryds vil vi udføre vejudvidelses- og signalarbejde i første omgang. Derefter implementerer vi det smarte krydsningsarrangement, vi har implementeret i Altınordu-distriktet for at gøre det mere moderne. Igen vil vi reducere byrden ved Niksar Junction ved at føre tunge tonnagekøretøjer fra kanten af ​​Tabakhane Stream for at aflaste Niksar Junction. Når de arbejder, vi vil udføre ved disse to kryds, der er forbundet med hinanden i vores Ünye-distrikt, er afsluttet, vil de store blokeringer i krydset blive løst "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer