Arbejder startet på Ünye Industry Crossroads

Arbejdet startede ved den uklare industrielle vejkryds
Arbejdet startede ved den uklare industrielle vejkryds

Ordu Metropolitan Municipality fortsætter sine investeringer for at gøre bytransport behagelig og moderne.


Ordu Metropolitan Municipality, der har gennemført mange investeringer fra infrastruktur til overbygning i hele provinsen, fortsætter sine krydsningsarrangementer i Altınordu-distriktets centrum i Ünye-distriktet. Metropolitan Kommune, der startede arbejdet ved Ünye Industrial Junction, som man har ventet på i årevis, har til formål at slappe af i transporten med de udvidelses- og signaliseringsarbejder, det vil udføre på krydset.

VI ARBEJDER FOR MODERNE OG VÆSKETRAFIK

Coşkun Alp, generalsekretær for Ordu Metropolitan Municipality, sagde, at de arbejder i alle fire punkter i Ordu, og at de har opnået en mærkbar lindring i trafikken med det krydsningsarrangement, vi har implementeret i distrikterne.

Generalsekretær Coşkun Alp sagde: ”Vores borgmester i Ordu Metropolitan Municipality Dr. Med instruktionerne fra Mehmet Hilmi Güler begyndte vi at arbejde på at organisere kryds i vores by. Vi havde tidligere implementeret det i Altınordu-distriktet ved at arrangere kryds på 6 punkter. Vi startede arrangementet på Industrial Crossroad, som er et af de vigtige overgangssteder i vores Unye-distrikt. "Med de udvidelses- og signalværker, vi vil udføre her, vil vores borgere nå, hvor de vil hen uden at miste tid, og vi vil også minimere uønskede ulykker i krydset."

VIGTIG AFSLAPPING LEVERES I ALTINORDU

Krydsningsarrangementerne foretaget af Ordu Metropolitan Municipality i Altınordu-distriktets centrum gav betydelig lindring i trafikken. Med arrangementet i Municipal Junction, Sivas Junction, Russian Market Junction, Mevlana Junction, Dörtyol Junction og (Yeni Mahalle) Fındıklı Junction, hvis værker blev afsluttet og moderniseret, blev der givet en betydelig lettelse i bytrafikken, mens mulige ulykker blev minimeret.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer