TCDD Tasimacilik, den institution, der betjener de mest handicappede passagerer i transportsystemet

Den institution, der betjener det højeste antal handicappede passagerer i tcdd-transportsystemet
Den institution, der betjener det højeste antal handicappede passagerer i tcdd-transportsystemet

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, erklærede, at der gøres en indsats for at gøre det lettere for mennesker med handicap med de ordninger, der er truffet inden for transport og kommunikation og de leverede tjenester. Karaismailoğlu gav oplysninger om aktiviteterne for handicappede inden for transport og kommunikation i anledning af 3. december, den internationale dag for personer med handicap.


Han mindede om, at der blev truffet arrangementer for at lette rejsen for handicappede borgere på TCDD-stationer og -stationer, og sagde Karaismailoğlu, at der er rulletrapper og elevatorer til handicappede, handicappede ramper, gul linje, handicap toilet, handicapfacilitetsskitse, hørbar advarsel, fornuftig overflade, rullestoltjenester er også tilgængelige.

"Turunca Table Service Point-applikation fungerer på 13 stationer og stationer, hvor YHT'er stopper"

Karaismailoğlu erklærede, at applikationen Orange Table Service Point, som blev startet sidste år, tjener på 13 stationer og stationer, hvor højhastighedstog (YHT) stopper, og at applikationen inkluderer at tage handicappede passagerer fra Orange Table Service Point ved indgangen til stationen / stationen og tage sig af disse mennesker indtil slutningen af ​​rejsen. .

Minister Karaismailoğlu erklærede, at handicappede passagerer kan bruge knappen "Disabled Passenger Notification Form" -knappen på oversigtsskærmen, når de køber billetter online, og de, der ikke kan udfylde formularen, kan henvende sig til Orange Table Service Point.

"280 tusind handicappede borgere rejste med tog i år"

Karaismailoğlu påpegede, at generaldirektoratet for TCDD Taşımacılık AŞ, der betjener millioner af passagerer hver dag i YHT'er, hovedlinjer og regionale tog, Marmaray og Başkentray, er en af ​​de institutioner, der betjener de mest handicappede passagerer i transportsystemet.

“TCDD Taşımacılık AŞ fortsætter med at træffe de nødvendige foranstaltninger for, at vores handicappede borgere kan bruge deres ret til at rejse komfortabelt og komfortabelt med jernbanepassagertransporten, der tilbyder praktisk, behagelig og økonomisk rejse. Alle processer, fra køb af togbilletter til at nå toget, fra at rejse komfortabelt til slutningen af ​​rejsen, planlægges i overensstemmelse med vores handicappede borgers behov inden for rammerne af målet 'Barrierefri transport', og den nødvendige support ydes. 280 tusind handicappede borgere rejste i år med togene, der drives af TCDD Taşımacılık AŞ. Siden lanceringen af ​​Orange Table-tjenesten den 3. december 2019 har ca. 8 tusind mennesker med handicap og behov for hjælp draget fordel af den. "

"Personaltræning tildeles betydning for kommunikation med hørehæmmede"

Understreger, at handicappede passagerer let kan købe togbilletter eller foretage reservationer med deres tildelte medlemsnumre, sagde Karaismailoğlu, at der er tildelt et billetkontor til handicappede passagerer til at købe deres billetter uden at vente, og at uddannelse af personale tildeles betydning for at kommunikere med hørehæmmede.

Karaismailoğlu erklærede, at afgangstiderne for togene eller stationerne, hvor de vil stoppe, transmitteres med lyd- og skriftlige meddelelser forberedt til døve og synshandicappede passagerer og sagde, at "Audio Book" -indholdet hjælper synshandicappede til at gennemføre deres rejser med glæde.

"YHT og andre tog er arrangeret efter passagerernes behov"

Karaismailoğlu sagde, at højhastighedstog og andre tog er arrangeret i henhold til behovene hos handicappede passagerer, ”I YHT-sæt er der tildelt 2 sæder, der er bindende til handicappede, der bruger rullestole. YHT og andre tog bliver fortsat fremstillet eller organiseret i henhold til behovene hos handicappede passagerer. " sagde.

Minister Karaismailoğlu gav også oplysninger om de aktiviteter, der blev udført med målet om "Barrierefri transport og kommunikation" i andre transport- og kommunikationssektorer i ministeriet.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer