Rundkørselsarbejde afsluttet i Gölcük

Donel krydsningsarbejde afsluttet i Golcuk
Donel krydsningsarbejde afsluttet i Golcuk

Ved krydset mellem Gölcük Hospital Avenue og Adnan Menderes Street blev en rundkørsel bygget af Metropolitan Municipality. Metropolitan Kommune, der regulerer trafikken med en rundkørsel for at forhindre ulykker i regionen, hvor køretøjstrafikken er intens, har afsluttet overbygningsarbejderne i regionen.

FOR TRANSPORTSIKKERHED


Kocaeli Metropolitan Municipality fortsætter sine arbejder for at gøre transport sikrere og mere behagelig i hele byen. I denne sammenhæng tilrettelægges de veje, hvor køretøjstrafikken bruges meget, og transporten gøres mere kontrolleret og jævn.

SUPERSTRUKTUR ARBEJDER FERDIGE

Ved krydset mellem Gölcük Hospital Avenue og Adnan Menderes Street blev der udført et korsvejsarbejde af Metropolitan Municipality. 800 tons bindemiddelasfalt og 1.600 tons pilantblandingsbase blev lagt i det område, hvor køretøjerne anvendes i vid udstrækning. I det område, hvor asfaltbelægningsprocessen i krydset er afsluttet, vil der også blive udført median grænse- og skiltarbejder.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer