Offentlige transportlinjer, der giver adgang til Ordu Busstation, er bestemt

Offentlige transportlinjer, der giver adgang til hærens busstation, er blevet annonceret
Offentlige transportlinjer, der giver adgang til hærens busstation, er blevet annonceret

Offentlige transportbiler, der leverer transport til Ordu Intercity Bus Terminal, som blev åbnet den 1. december, er blevet annonceret.


Offentlige transportkøretøjer, der vil betjene Ordu Intercity Bus Terminal, som blev åbnet af Ordu Metropolitan Municipality i Altınordu-distriktet, lige ved siden af ​​ringvejen, er blevet annonceret. Med arrangementet taget i betragtning af antallet af passagerer, vil det være lettere at nå terminalen, især byens centrum.

Der vil ikke være nogen problemer i transporten

Adgang til Ordu Intercity Bus Terminal, som blev åbnet af Ordu Metropolitan Municipality den 1. december, vil være let tilgængelig fra hele distriktet. Følgelig vil linjerne 57-58 / A og 58 føre passagerer til terminalen. Ruterne på disse linjer, der transporterer passagerer til terminalen, er som følger:

Linje 57: Universitet, Soy Street, Durugöl, Vocational High School, Akyazı, Medical Park, Sivas Junction, Civil Defense Crossroad, Arif Hikmet Onat Street, Çiftlik Street, Ordu Intercity Bus Terminal, TOKİ. Linie 58 / A: Cumhuriyet Square, barselhospital, statshospital, Çakal Çıkmaz Junction, Mevlana Junction, Ferhat Yılmaz Street, Arif Hikmet Onat Street, Çiftlik Street, Ordu Intercity Bus Terminal, TOKI. Linje 58: Cumhuriyet-pladsen, Yeni-kvarteret, Mevlana-kryds, brandvæsen, Çelebioğlu Street, Çelebioğlu Junction, Arif Hikmet Onat Street, Çiftlik Street, Ordu Intercity Bus Terminal, TOKI.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer