DHMİ Min flyguide-applikation downloadet til 3 tusind enheder på 44 måneder

dhmi min flyguide-applikation downloadet til tusind enheder om måneden
dhmi min flyguide-applikation downloadet til tusind enheder om måneden

Transport- og infrastrukturministeriet oplyste, at applikationen DHMİ Flight Guide, som er passager- og brugervenlig med sin moderne infrastruktur og nyttige grænseflade, fortsat udvikles løbende for at imødekomme passagerernes rejse- og kommunikationsbehov i overensstemmelse med alderens krav.

 Min flyguide er blevet downloadet til 3 enheder på tre månederMed forklaring af, at Flight Guide-applikationen, der blev udviklet af State Airports Authority (DHMİ), blev startet med at blive brugt på cirka 3 tusind enheder om 44 måneder, erklærede ministeriet, at applikationen i øjeblikket fungerer på cirka 44 tusind enheder Gennem My Flight Guide rapporterede han, at næsten 50 tusind mennesker har sporet deres fly, 6 tusind mennesker har haft gavn af gratis internetservice, og 1300 mennesker har foretaget deres HES-kode-forespørgsler.

I erklæringen om, at to nye funktioner blev tilføjet til My Flight Guide-applikationen i november 2020, meddelte ministeriet for transport og infrastruktur, at webservicen og HEPP-kodeforespørgselstjenesten modtaget fra ministeriet og Check-Send-tjenesten, hvor borgerne hurtigt kan formidle deres meninger og forslag om lufthavne, er blevet lanceret. Ministeriet erklærede, at borgere kan drage fordel af gratis internet på op til 2 gigabyte, der tilbydes via mobilapplikationen i lufthavne, og takket være de øjeblikkelige meddelelser, der sendes, er passagerernes flyvemissioner også forsvundet.

 Instant Flight Tracking-applikation i luften er planlagt til at blive aktiveret

Ministeriet oplyste, at det i første halvdel af dette år er planlagt at tilbyde intern navigationsservice over grundplanerne for alle lufthavne og aktivere applikationen Instant Flight Tracking (Flight Radar).

Med "My Flight Guide", som blev taget i brug i oktober, kan brugerne få adgang til flyoplysninger ved at sende en besked til DHMİ Flight Information System på Facebook Messenger, en omtale til @dhmiucus informationskontoen på Twitter og DHMİ Flight Information System Application via Turkcell Bip.

Min Flight Guide-ansøgning blev taget i brug den 15. oktober 2020 med en ceremoni afholdt i Esenboğa Lufthavns internationale terminal, hvor ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu deltog.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar