UIC Regional Board Chairs Meeting blev afholdt

det regionale bestyrelses præsidentmøde afholdt
det regionale bestyrelses præsidentmøde afholdt

UIC's regionale bestyrelsesmøde, som TCDD's generaldirektør Ali İhsan Uygun fungerede som vicepræsident, blev afholdt ved telekonference.Mødet deltog i UIC-formand og italienske jernbaneadministrerende direktør Gianluigi Castelli, UIC's generaldirektør François Davenne, UIC Africa Regional Board Formand Mohamed Rabie Khlie, Marokkanske Railways General Manager, UIC Asia-Pacific Regional Board Formand Lu Dongfu, China Railways Vice President GUO Zhuxue , UIC Europas regionale bestyrelsesformand Cardoso Dos Reis, bestyrelsesmedlem for portugisiske jernbaner, UIC Nordamerikas regionale bestyrelsesformand, ViaRail (Canada) jernbaneformand, Latinamerikas regionale bestyrelsesformand Guilherme Quintella og UIC-afdelingsledere.

Til mødet; Udveksling af synspunkter om UIC-forvaltning for perioden 01.01.2022-31.12.2023; udvikling inden for udvikling af regionalt samarbejde præsentation af taskforce for bæredygtighed Hovedagendepunkter som den kommende begivenhedskalender blev drøftet. Om udvidelsen af ​​vilkårene for næstformandskabet for formandskabet og general manager Ali İhsan Uygun og kandidaterne til næste periode, da ledelsesændringen, der var planlagt til at blive foretaget i slutningen af ​​2020, ikke fandt sted på grund af COVID-19 pandemi, og det næste år er 100-året for UIC-information blev delt.

Detaljer om målene, outputene og deltagerne i en taskforce, som også vil være repræsenteret af de tyrkiske statsbaner og opererer inden for rammerne af platformen for energi, miljø og bæredygtighed inden for rammerne af bæredygtig miljøledelse.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar