Hvor er Golden Horn Bridge? Golden Horn Bridge-historie

hvor er flodmundingsbroen
hvor er flodmundingsbroen

Det er en af ​​broerne på Det Gyldne Horn i Istanbul. Det ligger mellem Ayvansaray og Halıcıoğlu.I 1971 blev der aftalt opførelsen af ​​Bosporus-broen, ringvejen og den tredje bro til Det Gyldne Horn. Denne bro, som giver passage af Bosporus-broens ringveje til Det Gyldne Horn, blev bygget på moler. At gøre Republikken Tyrkiet til generaldirektorat for motorveje, Ishikawajima-Harima Heavy Ind. Co. Ltd. Det blev udført på 34 måneder af japanerne og Julius Berger-Bauboag AG og trådte i drift den 10. september 1974. I 1995 blev der bygget yderligere to broer på grund af broens store efterspørgsel. Highway 1, som er ringvejen til Bosporus-broen, passerer over Golden Horn Bridge.

Det er 995 m langt, 32 m bredt og 22 m over havets overflade. Mange ulykker på grund af isdannelse sker i vintermånederne.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar