Tarawihs bøn i moskeer forbudt under Ramadan

Forbudt at udføre tarawih-bønner i moskeer under Ramadan
Forbudt at udføre tarawih-bønner i moskeer under Ramadan

Mens sagerne om coronavirus efterlod 42 tusind, var frigivelsen af ​​tarawih-bønner i moskeerne i moskeerne under Ramadan kontroversiel. Diyanet vendte tilbage fra dette land og lukkede moskeer for at tarawih ... Så bryder det at få koronavaccine under fasten? Diyanet besvarede også dette spørgsmål.Mens nogle forbud kom tilbage på grund af stigningen i tilfælde af koronavirus, blev udførelse af tarawih-bønner i moskeer i Ramadan frigivet. Mens denne beslutning fremkaldte reaktion, kom en sidste øjebliks erklæring fra Diyanet. Præsident for religiøse anliggender, Ali Erbaş, annoncerede den endelige beslutning på informationsmødet for måneden Ramadan i 2021, hvis hovedtema er "Helbredende måned Ramadan".

Chef for religiøse anliggender Ali Erbaş sagde: "Som et resultat af vores konsultationer besluttede vi, at det er passende at udføre tarawih-bønnen i vores hjem, ikke i moskeer." Ali Erbaş sagde: "Hvis vi i henhold til epidemien har mulighed for at udføre tarawih-bønner i vores moskeer i denne proces, tager vi beslutningen og deler den med vores nation."

Bryder Coronavirus-vaccinen hurtigt?

Præsident for religiøse anliggender Erbaş besvarede også spørgsmålet om, hvorvidt at få en koronavaccine ville bryde hurtigt eller ej. Ali Erbaş sagde: "Som vores højtstående råd for religiøse anliggender forklarede, er det okay at blive vaccineret, mens man faster, når det er nødvendigt, og denne situation bryder ikke fasten." brugte udtrykkene.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar