Supplerende cirkulær til rejsetilladelsescertifikat

yderligere tilladelse til rejsetilladelse
yderligere tilladelse til rejsetilladelse

Rejsetilladelsescertifikat Ekstra cirkulære blev sendt til 81 provinsielle guvernørskaber af indenrigsministeriet. Inden for anvendelsesområdet for cirkulæret Ud over offentlige embedsmænd, der er tildelt af deres institutioner til udførelse af en obligatorisk offentlig opgave, skal nationale atleter, ledere og andre embedsmænd (dommer, observatør, repræsentant osv.) Være tilstrækkeligt til at indsende et identitetskort og pligtdokument til rejser med by de vil lave på forskellige måder. Derudover er der ikke behov for en rejsetilladelse.På rejser, der foretages med køretøjer med offentlig transport (fly, tog, bus osv.), Vil der blive givet kontrol af virksomheder eller virksomheder, der beskæftiger sig med offentlig transport. Dem, der har identitetskort og pligtdokument (uden at kræve en rejsetilladelse) vil blive optaget i offentlige transportkøretøjer.

I de inspektionsaktiviteter, der skal udføres af retshåndhævelse, vil offentlige embedsmænd, atleter, ledere og andre embedsmænd, der opfylder betingelserne, få lov til at rejse mellem byer, og rejsetilladelser vil ikke blive anmodet om.

I overensstemmelse med disse principper træffes beslutninger truffet af provinsielle / distrikts generelle hygiejnestyre hurtigst muligt i henhold til artikel 27 og 72 i den generelle hygiejnelov. Der vil ikke være nogen forstyrrelse i applikationen, og ingen klager vil blive forårsaget.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar