Indsendelse af indkomst og institution Midlertidig selvangivelse og betalingsperioder er blevet forlænget

Betingelser for retur og skat er blevet udvidet
Betingelser for retur og skat er blevet udvidet

I henhold til meddelelsen fra ministeriet for finans og finans skal indgivelsen af ​​indtægter og midlertidige selskabsangivelser for den første midlertidige skatteperiode i 17 (januar-februar-marts), som skal indsendes indtil udgangen af 2021. maj på grund af anmodninger og udgangsforbud. Det blev besluttet.Med indgivelsen af ​​de nævnte erklæringer blev betalingsbetingelserne for de påløbne skatter på disse erklæringer følgelig forlænget indtil udgangen af ​​mandag den 31. maj.

Forlængelsen omfatter også skatteydere, der er underlagt den særlige regnskabsperiode, hvis erklæringsdato er slutningen af ​​17. maj fra den relevante forskudsskatteperiode.

TC

MINISTERIET FOR SKATT OG FINANSIERING

Præsident for indtægtsstyring

SKATPROCEDURE CIRKULÆR / 134

Emne: Aflevering af foreløbige skatteopgørelser for indkomst og institution for 17 I. Foreløbig skatteperiode (januar-februar-marts), som skal indsendes inden udgangen af ​​2021. maj 2021 og forlængelse af betalingsbetingelserne.

historie: 3 / 5 / 2021

Nummer: VUK-134 / 2021-2

1. Introduktion:

På grund af anmodningerne til vores ministerium og anvendelsen af ​​udgangsforbud, baseret på den gentagne tilladelse i artikel 213 i skatteprocedureloven nr. 28, udstedelse af foreløbige skatteerklæringer for indkomst og institution for 17 I. Foreløbig skatteperiode Januar-februar-marts), som skal indsendes indtil udgangen af ​​2021. maj 2021. og forlængelse af betalingsbetingelserne er genstand for disse cirkulærer.

2. Indsendelse af indkomst og foreløbige skatteerklæringer og forlængelse af betalingsperioder:

Fristen for indsendelse af foreløbige skatteopgørelser for indkomst og selskabsskat for 17. foreløbig skatteperiode 2021 (januar-februar-marts), som skal indsendes inden udgangen af ​​2021. maj 31, og betalingsbetingelserne for de skatter, der er påløbet på disse erklæringer er blevet forlænget indtil udgangen af ​​mandag 2021. maj 17. Den nævnte udvidelse vil også omfatte skatteydere, der er omfattet af den særlige regnskabsperiode, hvis erklæringsdato er slutningen af ​​2021. maj XNUMX fra den relevante forskudsperiode.

Annonceret.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar