Nyt globalt ansvar for Mercedes-Benz Türk

Mercedes Benz turke nyt globalt ansvar
Mercedes Benz turke nyt globalt ansvar

Mercedes-Benz Türk, der har tjent i sine aktiviteter i Tyrkiet i mere end 50 år, fortsætter med at øge beskæftigelsen, det giver Hoşdere Bus Factory og Aksaray Truck Factory med nye ansvarsområder inden for områder som IT, teknik og indkøb. Med det nye ansvar taget, leveres også serviceeksport.

Mercedes-Benz Türk administrerende direktør Süer Sülün; ”Vi bidrager til beskæftigelsen i vores land ved at øge vores eksport fra Tyrkiet til verden, ikke kun med vores produktions- og F & U-aktiviteter, men også inden for mange forskellige områder, hvor vi har bevist vores kompetence. Med det nye ansvar, vi påtog os som Mercedes-Benz Türk; Vi eksporterer tjenester til mange lande i verden, især Tyskland, Frankrig, Portugal, Rusland, Kina, Japan, Brasilien og Indien. Mens vi påtager os nye pligter på de globale markeder ved at bevise vores lands kvalificerede arbejdsstyrke for hele verden, fortsætter vi også med at bidrage til den tyrkiske økonomi. " sagde.

Mercedes-Benz Türk bidrager inden for kontraktstyring

Etableret i 2017 hos Mercedes-Benz Türk med et personale på 28 personer, bidrager "Indkøbssupportafdelingen" til kontraktstyring af bil-, bus- og lastbilfabrikker i Europa. Derudover begyndte at blive leveret tjenester såsom bud og evaluering, styring af virksomhedsdata, styring af leverandørcertifikater. I tråd med det stigende ansvar sigter Mercedes-Benz Türk, der beskæftiger 2020 flere mennesker i 38, med at tilføje mere end 2021 personer i 30. I den nærmeste fremtid er det planlagt at fortsætte arbejdet uden at bremse for at tilbyde nye tjenester såsom skimmel- og forandringsledelse.

Ingeniørtjeneste fra Aksaray til "Global Sample Association"

Mercedes-Benz Türk Aksaray Truck Factory begyndte at levere ingeniørtjenester til "Global Sample Association" fra Daimler Truck AG med Pre-Production Engineering Unit oprettet i 2017. Med denne service, hvor 30 ingeniører og 7 tekniske medarbejdere er ansat; Gennemførlighedsanalyse af globale produktprojekter i masseproduktion, gennemførlighedsanalyse af ændringsledelsesomfang, prototype køretøjsproduktion, internationale undersøgelser for fremtidige teknologier og anvendelse af globale kunders specielle anmodninger til køretøjer udføres.

Mens globale prøveundersøgelser udføres digitalt og fysisk, anvendes nuværende teknologier som "Virtual Reality" og "Mixed Reality" også under digitale applikationer. I fysiske applikationer produceres dele med en 3D-printer.

IT-tjenester til globale projekter med Mercedes-Benz Türk IT Competence Center

Mercedes-Benz Türk fungerer som et kompetencecenter inden for mange områder som VR / AR, Robotic Process Automation (RPA), Business Analytics og Quality Management. Udover at yde support til mange moduler og applikationer, påtager det sig også projektledelse og præsentation af nogle projekter til kunden. I denne sammenhæng leverer Mercedes-Benz Türk, der leverer tjenester til alle Evobus-lokationer, it-tjenester til Tyskland, Kina, Rusland, Japan, Brasilien, Portugal, Frankrig og Indien til lastbilproduktgruppen. Mercedes-Benz Türk beskæftiger 14 personer inden for dette omfang i overensstemmelse med sit ansvar og har til formål at rekruttere næsten 2021 mennesker i 100.

Ud over alle disse projekter leverer den også tjenester inden for ny generationsteknologier og områder såsom VR / AR, RPA, dataanalyse.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar