Team DS vinder Monaco E-Prix med Antonio Felix da Costa

ds hold sejrede i Monaco e prix med antonio felix da costa

Den 7. runde af ABB FIA Formel E World Championship blev afsluttet med sejren for DS TECHEEETAH-holdet i Monaco. António Félix da Costa, pilot for holdet støttet af DS Automobiles, blev vinderen af ​​etapen efter et spændende og konkurrencedygtigt løb. Den portugisiske pilot, som også opnåede den bedste super pole timing, steg til fjerdepladsen i den samlede pilotrangering. António Félix da Costa modtog førstepræmien af ​​Prins Albert II af Monaco, som kom ind på banen med en DS 9 E-TENSE 4×4 360 modelbil. Jean-Éric Vergne, den anden pilot på holdet, der lykkedes med at opnå løbets hurtigste omgang, gennemførte turen på en 2. plads. Efter at være vendt tilbage fra det spændende løb i Monaco, indtager DS TECHEETAH sin plads på banen i Puebla, Mexico, i 4. runde af ABB FIA Formel E World Championship den 8.-19. juni.

DS TECHEETAH, racerholdet støttet af DS Automobiles, som redefinerer konceptet for luksusbiler med sin moderne tilgang, gennemførte Monaco E-Prix, 7. runde af ABB FIA Formel E World Championship, med sejr. I det stærkt konkurrenceprægede løb, der blev afholdt i Monaco lørdag den 8. maj, opnåede teampiloten António Félix da Costa den bedste super pole time og blev derefter vinderen af ​​runden. Efter denne succes steg Costa til fjerdepladsen i den samlede pilotrangering. Jean-Éric Vergne, den anden pilot i DS TECHEEETAH-teamet, opnåede den hurtigste løbsrunde bag rattet i DS E-TENSE FE21 og afsluttede løbet på en fjerdeplads.

Den anden succes for sæsonen er ankommet

Afslutning af et hårdt løb i Valencia, den forrige fase af mesterskabet, António Félix da Costa scorede sejren i Monaco og gav DS TECHEETAH sæsonens anden succes. Startende fra begyndelsen til slutningen startede da Costa den spændende kamp med fordel og gik derefter ind i en hård lederskab med Frijns og Evans. Den portugisiske pilot, der tog føringen igen med det angreb, han foretog i sidste runde, nåede sejren. Efter sejren sagde piloten, der modtog sin pris fra hænderne på prins Albert II af Monaco, der tog et par omgange med DS 9 E-TENSE 4 × 4 360 i begyndelsen af ​​dagen, "Vi så opvarmet kæmper i dette løb. Når dette sker, elsker jeg racing! Jeg tror ikke, der er en anden serie, hvor lederskab har ændret sig så meget. På mine vegne lagde jeg alt ud i sidste runde og fik, hvad det betalte for ”. DS TECHEETAHs franske pilot Jean-Éric Vergne, der er på 2. pladsen i førerranglisten, sagde: ”I dag har vi bevist, at holdet kan præstere på højeste niveau. Desværre kom jeg vild, da jeg forsøgte at aktivere min anden 'angrebstilstand'. Bagefter mistede jeg nogle få positioner, men jeg var i stand til at kæmpe og afslutte løbet meget tæt på podiet. Tillykke til Antonio med hans sejr, og jeg siger, fortsæt i Puebla, Mexico! ”

Tak til DS Automobiles-teamet!

Udtalte, at racerløb i Monaco altid er specielt, sagde DS Performance Director Thomas Chevaucher; “At starte fra pole position i Monaco er den bedste måde at bevise bilens, førerens og teamets præstationer! Efter flere svære øjeblikke er jeg stolt over holdets ekstraordinære respons. "Vi er på ranglisten igen i begge mesterskaber, og vi er sikre på vores kraft og funktionerne i vores køretøj, DS E-TENSE FE21," sagde han. DS TECHEETAH Team Manager Mark Preston udtrykte sin tilfredshed med resultaterne: "Vores team opnåede denne succes for første gang i 2019 med Jean-Éric Vergne og nu med António. Vergne var ekstremt succesfuld, og afsluttede løbet på en 4. plads og løb hurtigst. Vi fik vigtige point til både ham og holdet. "Da vi kom til Monaco, havde vi brug for en sejr for at genoplive os selv, og den mission blev gennemført," sagde han. For at tilføje, at denne sejr har en meget speciel betydning, sagde Preston: "Der er intet løb i Paris i år. Derfor kan vi sige, at dette er vores hjem, i hvert fald delvist. Det var også dejligt at se DS Automobiles administrerende direktør Béatrice Foucher på podiet med holdets trofæ. "Jeg vil gerne takke ham for den enorme støtte, vi har modtaget fra hele DS-teamet," sagde han.

ABB FIA Formel E verdensmesterskab finder sted på Autodromo Miguel E. Abed-kredsløbet i Puebla, Mexico for første gang i sin historie efter løbet i Monaco. DS TECHEETAH-piloter sigter mod at fortsætte deres succes med løbet, der afholdes den 19. og 20. juni.