Indenrigsministeriet besvarede nye spørgsmål vedrørende perioden med total lukning

Indenrigsministeriet besvarede nye spørgsmål vedrørende perioden med total lukning
Indenrigsministeriet besvarede nye spørgsmål vedrørende perioden med total lukning

Indenrigsministeriet besvarer fortsat de ofte stillede spørgsmål vedrørende cirkulæret om 'Total Closure Measures' dateret 27. april.Erklæringen fra indenrigsministeriet er som følger:

spørgsmål: ”Er forsikringsagenter og landmåler undtaget fra udgangsforbud og rejsebegrænsninger i byerne?

cevap: Forsikringsagenter er underlagt udgangsforbud i perioden med fuld lukning og skal suspendere deres aktiviteter.

I løbet af hele lukningsperioden vil forsikringsjusterere være fritaget for portforbudsbegrænsninger, forudsat at et tolddokument udstedes af det relevante hovedforsikringsselskab, og skadesruten / -tiden kun er begrænset i tilfælde af en ulykke. I denne sammenhæng skal forsikringseksperter, der går ud på gaden i forbindelse med skaden, fremlægge tildelingsdokumentet og virksomhedens identitetskort, der er udstedt af de største forsikringsselskaber under inspektionerne.
En kopi af de tildelingsdokumenter, der er udstedt af de vigtigste forsikringsselskaber inden for dette anvendelsesområde, sendes samtidigt til de relevante retshåndhævelsesenheder gennem guvernørskabet / distriktsguvernørskabet.

spørgsmål: Er reparations- og vedligeholdelsesforretninger for landbrugskøretøjer og bilmekanikere undtaget fra udgangsforbudet?

cevap: Reparations- og vedligeholdelsesbutikker for landbrugskøretøjer og bilmekanikere er ikke fritaget for udgangsforbud. I løbet af udgangsforbudet, der pålægges i løbet af den fulde lukningsperiode, vil reparations- og vedligeholdelsesværksteder og bilmekanikere, der udfører reparation og vedligeholdelse af køretøjer, der anvendes i landbrugsproduktionsaktiviteter, holdes lukket.
I tilfælde af nødvendighed med hensyn til produktionsaktiviteters bæredygtighed kan disse arbejdspladser åbnes midlertidigt med kendskab til distriktsguvernør / retshåndhævelse i en kort periode og med det formål at eliminere den relevante funktionsfejl og vil være i stand til at tilbyde tjenester på opkald og udelukkende til eliminering af den nævnte funktionsfejl.

Medarbejdere, der er nødt til at komme til deres arbejdspladser for at levere denne service, vil midlertidigt blive fritaget for portforbudsbegrænsningerne, kun begrænset til disse aktiviteter og i overensstemmelse med ruten / tiden.

spørgsmål: Kan pensionister gå i banker for at få pensions- og bonusbetalinger mellem 3.-15. Maj 2021?

cevap: Pensionslønninger og bonusser og andre lønninger / månedlige / lønbetalinger, der skal foretages mellem 3.-15. Maj 2021 inden for den fulde afslutningsperiode;

 • Overholdelse af kalender- og tidsperioder, der er annonceret af Banks Association of Turkey,
 • At bruge den inden for den periode, der svarer til sin egen gruppe inden for kalenderen og perioder, der skal annonceres i henhold til TR-ID-nummeret eller andre procedurer,
 • At gå til den nærmeste filial på banken, hvor lønudbetalingen skal foretages,
 • Forudsat at rute- og tidsreglerne overholdes, vil vores borgere inden for dette omfang være undtaget fra portforbudsbegrænsningerne for at gå til og fra bankkontorer og pengeautomater.
 • Det er meget vigtigt, at vores borgere bruger denne undtagelse til at finde vej til den nærmeste filial af banken til deres bopæl hurtigst muligt.
 • Nødvendige foranstaltninger bør træffes af bankadministrationer under koordinering af lokale guvernører, og antallet af filialer, der skal holdes åbent, og antallet af ansatte, der skal ansættes, bør øges for at forhindre, at der opstår modstrid med epidemiske foranstaltninger, især de fysiske afstandsregel under løn / måned / løn eller bonusbetalinger. For at forhindre koncentration er det muligt at strække sig i åbningstiderne for bankfilialer i denne periode.

spørgsmål: Hvordan leveres pensioner og social støtte til handicappede og ældre til modtagerne?

cevap: I løbet af den fulde lukningsperiode skal både handicappede og ældre pensioner og social støtte udbetales mellem 5-10 maj foretages i overensstemmelse med betingelserne for at bekæmpe epidemien.
I denne sammenhæng undtagen dem, der overføres til PTT-kortindehavere og bankkonti som et resultat af forhandlinger med ministeriet for familie- og socialtjenester, PTT's generaldirektorat og guvernement;

 • 867.242 til handicappet og ældre pension,
 • I sociale støttebetalinger, 765.852,
  Det blev besluttet, at rettighedshaverens betalinger skulle foretages hjemme og deles med offentligheden af ​​ministeriet for familie- og socialtjenester.
 • Inden for rammerne af handicappede og ældre pensioner og sociale støttebetalinger, der skal udføres mellem 5-10 maj; Betalinger på i alt 1.633.094 begunstigede eksklusive dem, der skal sendes til PTT-kortet eller IBAN-nummeret; Under koordination af vores guvernører og inden for Vefa's sociale støttegrupper vil det blive leveret til rettighedshaverne på deres boliger gennem PTT-distributører, retshåndhævende myndigheder og andet offentligt personale.

spørgsmål: Hvordan skal de, der fodrer løsdyr, opføre sig under udgangsforbud?

cevap: Civile myndigheder og retshåndhævende enheder vil sørge for de nødvendige faciliteter til vores borgere, der fodrer løsdyr under udgangsforbud, der anvendes i hele lukningsperioden.

De, der fodrer løsdyr; På dage med udgangsforbud på betingelse af at være begrænset til ruten mellem deres opholdssted og fodringssteder, forblive inden for rammerne af den mindste person, der har råd til fodringsaktiviteten, præsentere ajourførte foto- / videofilm af dyret, der fodrer aktivitet under inspektioner foretaget af retshåndhævende embedsmænd eller visning af det materiale, de tager til fodring af gadedyr. De vil også være i stand til at arbejde uden behov for at indsende dokumenter.

spørgsmål: Er pressemedlemmer, der har et turkis pressekort underlagt udgangsforbud og begrænsninger for rejser mellem byer?

cevap: I betragtning af hvor presserende deres offentlige pligt er, er pressemedlemmer, der har et turkis pressekort, ikke underlagt udgangsforbud og rejserestriktioner, forudsat at de præsenterer deres virksomhedsidentitetskort.

Der kræves ingen yderligere tilladelse eller dokument, bortset fra det turkisblå pressekort, under revisionerne, der skal udføres af retshåndhævende embedsmænd og under billetfasen af ​​intercity offentlig transport.

spørgsmål: Hvordan vil rejser mellem byerne for dem, der er involveret i mobile biavlaktiviteter?

cevap: I vores cirkulære dateret 03.04.2021 og nummereret 6202; Det blev erklæret, at folk, der beskæftiger sig med mobil biavl, ikke vil være begrænset til deres aktiviteter, forudsat at de desinficerer deres relevante udstyr, især transportkøretøjer, inden de begynder intercityoverførslen, har foretaget sundhedstjek på dem og ikke kontakter den lokale folk så meget som muligt de steder, de går.

Inden for rammerne af loven om veterinærydelser, plantesundhed, mad og foder nummereret 5996 skal personer, der deltager i mobile biavlaktiviteter, få et registreringsbevis for bieregistreringssystem (ACS) fra provins- / distriktslandbrugs- og skovbrugsdirektoraterne under det interprovinsiale flytning.

I denne henseende er AKS-registreringsattest udstedt af provinsbi- / distriktsdirektoratet for landbrug og skovbrug og i nærværelse af et henvisningsdokument ingen rejse tilladelsesdokument under intercity-rejser af de mobile biavlere inden for omfanget af biavlaktiviteter. til inspektioner foretaget af politimyndigheder.

Biavlere, der ønsker at gå til de områder, hvor bikuberne er placeret i samme by, får også tilladelse ved at kontrollere AKS-registreringsdokumentet, rute og tid.

spørgsmål: Hvordan vil hesteejere, undervisere, grooms og andre medarbejderes rejser for at deltage i hestevæddeløbsorganisationer?

cevap: Hestejere, trænere og grooms vil blive undtaget fra forbuddet mod rejser mellem byer for at deltage i organisationer, der er organiseret i forskellige provinser, forudsat at et udnævnelsesdokument, der kun udstedes for obligatoriske situationer, indsendes af Turkey Jockey Club, som er eksekutoren af organisationen, da hestevæddeløbskonkurrencerne fortsat afholdes.

En kopi af tildelingsdokumenter udstedt af Jockey Club of Turkey, som vil være underlagt konkurrencens tids- og rutebegrænsning, vil samtidig blive sendt til de relevante retshåndhævende enheder gennem guvernørskabet / distriktsguvernementet. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar