Hvornår udbetales betalingerne til korttids- og arbejdsløshedsgodtgørelse i maj?

Hvornår foretages de månedlige udbetalinger til arbejde og arbejdsløshedskompensation
Hvornår foretages de månedlige udbetalinger til arbejde og arbejdsløshedskompensation

Vedat Bilgin, minister for arbejde og social sikring, meddelte, at betalingerne for korte arbejds- og arbejdsløshedsgodtgørelser for maj vil blive deponeret på konti den 4. juni. Hvornår foretages betalingerne for korttidsarbejds- og arbejdsløshedsgodtgørelse i maj?

Understreger, at betalingerne vil blive deponeret på deres bankkonti, og borgere uden eller forkert IBAN-information vil blive betalt via PTT, sagde minister Bilgin, "Kort arbejds- og arbejdsløshedsgodtgørelse vil blive deponeret på konti fredag ​​den 4. juni".

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar