Hvad er vitamin detox? Hvordan påføres vitamin detox i ansigtet?

Hvad er en vitamin detox, hvordan man anvender en vitamin detox
Hvad er en vitamin detox, hvordan man anvender en vitamin detox

Ekspert æstetiker Gamze Akman gav oplysninger om emnet. Vores hud er det vigtigste spejl i vores ungdom og unge udseende. I vores tidsalder er skønhed og ungdommeligt udseende meget værdifulde. At have en sund, smuk og glødende hud er manges drøm.

Nogle gange glemmer vi at tage os af os selv med tempoet i det daglige. Årene går, men desværre forbliver vores hud ikke den samme. Uanset hvor meget vi prøver at gøre vores daglige pleje, begynder sporene af vores bevægelser at blive tydelige og endda slå sig ned på vores ansigter. Der er et alvorligt fald i vores hudkvalitet. Anvendelse af vitamin-afgift sammen med vitamincocktails tilberedt med mere end 20 vitaminer og enzymingredienser tilberedt specielt til personens hudtype for at øge hudens kvalitet, forynge huden, for at bremse aldringsprocessen, for at fjerne døde hud, for at skinne huden, og vigtigst af alt, dine rynker med det mest naturlige udseende Det udfører mange vigtige funktioner såsom at reducere dig markant uden at miste efterligning.

Vitamin detox påføres i en enkelt session og i to kur. I overensstemmelse med anbefalingerne fra vores eksperter og hudens behov bestemmes de vitaminer, der passer til din hud, og gøres til en personlig kur, og derefter tilføres intensiv vitaminabsorption under huden med mikro dermabrasion teknik og injektionsmetode. Takket være denne teknik trænges de vitaminer, der gives under huden, bedre ind i din hud.

Udskillelse af død hud finder sted, din hud repareres og fornyes. Takket være de kombinerede kurer fra mange metoder, der anvendes til fornyelse af huden og rynkebehandling, øger vi begge kvaliteten af ​​din hud og reducerer dine rynker betydeligt med det mest naturlige udseende.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar