Miljøvenlige vindere af Green Station-konkurrence annonceret

Vinderne af den miljøvenlige grønne stationskonkurrence er blevet annonceret
Vinderne af den miljøvenlige grønne stationskonkurrence er blevet annonceret

Vinderne af konkurrencen 'Miljøvenlig grøn station', arrangeret af Bursa Metropolitan Municipality for at tilskynde til energibesparelser og miljøprojekter, er blevet annonceret. Metropolitanske borgmester Alinur Aktas mindede om, at enhver institution og borger har en pligt og gæld til miljøet og sagde, at det er nødvendigt at efterlade naturen på den bedste måde for fremtidige generationer.

Bursa Metropolitan Municipality, der fokuserer på miljøinvesteringer for at gøre Bursa til en sundere og mere levedygtig by, sigter mod at udvide Zero Waste Project på brændstof-, LPG-, CNG-salgsstationer, for at fremme ren energi og øge miljøprojekter såsom energibesparelse ' Miljøvenlig Green Station-konkurrence '.' Afholdt. Metropolitan Kommune, som omfattede tankstationer og hvileanlæg i Zero Waste Project udført af Ministeriet for Miljø og Urbanisering, tillod alle brændstof-, LPG-, CNG-salgsstationer og hvilesteder i 17 distrikter at deltage i konkurrencen. Inden for konkurrencen er korrekt bortskaffelse af farligt, elektronisk og genanvendeligt affald, der kan opstå under aktiviteten, samt affald, der genereres under shopping, spisedrink, smøring af bilvask, udskiftning af dækbatteri af passagerer, der stopper ved for brændstof og hvile ved brændstof - LPG - CNG salgsstationer. Det blev vurderet, om det nødvendige system var installeret for at sikre Derudover blev alt arbejde udført af stationerne til beskyttelse af miljøet også diskuteret inden for konkurrenceområdet.

Bursa Metropolitan Kommunes miljøbeskyttelses- og kontrolafdeling, miljø- og urbaniseringsdirektorat, TMMOB afdeling for miljøingeniører Bursa Branch og den første, anden og tredje valgte virksomhed som et resultat af evalueringen af ​​udvælgelseskomitéen for konkurrence, der består af akademikere, blev tildelt af borgmesteren i Metropolitan kommune, Alinur Aktaş. Som et resultat af konkurrencen blev plader og miljøvenlige flag præsenteret for 'Umit Petrol', 'Varlı Petrol' og 'Shell Petrol Küçükbalıklı Branch' af præsident Aktaş.

Miljømæssige tilgange er i spidsen

Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş sagde, at de udførte mange arbejder inden for rammerne af miljøugens aktiviteter. Borgmester Aktas bemærkede, at energiforbruget stiger dag for dag med stigningen i befolkningen og væksten i økonomien i byerne, og sagde, at behovet for tankstationer, der betjener køretøjer, imødekommer passagerernes behov og har mad og drikke og hvilefaciliteter og miljømæssige tilgange kommer frem i disse stationer. Påmindelse om, at brændstof-, LPG- og CNG-salgsstationer, der er inden for rækkevidden af ​​den anden klasse ikke-sanitære virksomhed, er licenseret og inspiceret af Metropolitan Kommune, sagde borgmester Aktaş, ”Vi ved, at der er virksomheder, der udfører deres arbejde med succes, overholde reglerne og konstant forny sig selv. Vi ønsker, at Bursa-beboere skal modtage service fra disse stationer med ro i sindet. Vi ønsker, at de, der er følsomme over for dette emne, bringes i forgrunden. Som en del af konkurrencen 'Miljøvenlig grøn station', vi arrangerede i anledning af Miljøugen, blev der offentliggjort en meddelelse til ca. 17 brændstof / lpg / cng-salgsstationer fra 380 distrikter. Til virksomheder; etablering og drift af nul affaldssystem, separat indsamling af genbrugsaffald; med emnerne med udtjente batterier, akkumulator, mineralolie, affald af vegetabilsk olie, dækaffald, miljøundervisning, spildevandsudledning; Der blev stillet spørgsmål om energieffektivitetsproblemer såsom genbrug af bilvaskvand, brug af regnvand, energibesparende pærer, dampkonverterende brændstofpistol, kvælstofdækspumpeur, brug af solenergi. Mange stationer henvendte sig til konkurrencen, hvor følsomheden over for sociale spørgsmål som blå cap-kampagne og træplantningsaktiviteter også blev evalueret.

Som forklaring på, at det som et resultat af evalueringen blev besluttet at give 'Miljøvenlig Green Station' plaketter og flag til 'Umit Petrol', 'Varlı Petrol' og 'Shell Petrol Küçükbalıklı Filial', sagde præsident Aktaş, "Jeg vil gerne tak alle vores stationer, der deltog i vores konkurrence, og det team, der organiserede projektet. Vi skal beskytte den by, vi bor i. Hver af os har ansvar. Som Bursa Metropolitan Municipality og BUSKİ har vi ansvar, men enhver industriel organisation og enhver borger har pligter og gæld til miljøet. Vi skal overlade naturen til fremtidige generationer på den bedst mulige måde, ”sagde han.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar