D-Marin Göcek Tildelt af TÜRÇEV

d marin gocek tildelt af turcev
d marin gocek tildelt af turcev

D-Marin Göcek blev anset for værdig til prisen 'Bedste miljøuddannelse og bevidsthedsbegivenheder' ved 'Blue Flag Awards' organiseret af det tyrkiske miljøundervisningsfond (TÜRÇEV) siden 2001 for sine bidrag til at øge miljøbevidstheden i den region, hvor den er placeret.

D-Marin Göcek blev tildelt prisen "Bedste miljøuddannelse og bevidsthedsaktiviteter" ved 'Blue Flag Awards' arrangeret af det tyrkiske miljøundervisningsfond (TÜRÇEV). I 'Blue Flag Awards', der blev afholdt siden 2011 for at øge miljøbevidstheden, blev D-Marin Göcek også tildelt i år.

Vinderne inden for rammerne af begivenheden koordineret af TÜRÇEV som et resultat af onlineevalueringen foretaget af juryens medlemmer bestående af Ministeriet for Kultur og Turisme, Ministeriet for Miljø og Urbanisering, Ankara Universitets Institut for Uddannelsesvidenskab, Gazi Universitetsfakultet for Uddannelse, Selçuk Universitetsfakultet for Turisme og Naturbeskyttelsescenter. Bestemt.

Som et resultat af evalueringen blev D-Marin Göcek, der prioriterer miljøbevidsthed i sine aktiviteter, tildelt i marina-kategorien for de miljøuddannelsesaktiviteter, den gennemførte i 2020 inden for rammerne af Blue Flag-programmet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar