Elektrisk scooterdrift kan kun udføres af dem, der har licens

Kun dem, der har et autorisationscertifikat, er i stand til at betjene elektriske scootere.
Kun dem, der har et autorisationscertifikat, er i stand til at betjene elektriske scootere.

Ministeriet for transport og infrastruktur har indført nogle regler for elektriske scootere, som aktivt bruges i Tyrkiet og bliver mere og mere almindelige.

Ministeriet for transport og infrastruktur erklærede, at der er fastlagt nogle regler for elektriske scootere, der aktivt tjener i Tyrkiet for at sikre deres udvikling inden for et bæredygtigt transportsystem integreret med andre transportformer. Ministeriet delte oplysningerne om, at alle virksomheder, der opfylder betingelserne i autorisationscertifikatet, kan betjene elektriske scootere.

Påpegede, at elektriske scootere reducerer udstødningsemissioner og kulstofemissioner, mens de øger mobiliteten, erklærede ministeriet, at den delte e-scooter-drift kun kan udføres af reelle eller juridiske personer, der har et autorisationscertifikat og en delt e-scooter-tilladelse.

Regler for scootere er vigtige for brugersikkerheden.

Ministeriet påpegede, at elektriske scootere øger mobiliteten, samtidig med at de reducerer udstødningsemissioner og kulstofemissioner, at reglerne for elektriske scootere er vigtige for at øge brugeroplevelsen og sikkerheden. Ministeriet bemærkede også, at disse regler er nødvendige for at bestemme markedsadgangsvilkårene og rettigheder, forpligtelser og ansvar for tjenesteudbydere og servicemodtagere for at sikre en bæredygtig udvikling af elektriske scootere.

Kun dem, der har licens og delt e-scooter-tilladelse, er i stand til at betjene elektrisk scooter

Ministeriet erklærede, at de virksomheder, der skal have tilladelse, skal opnå et certifikat om godkendelse fra ministeriet for transport og infrastruktur ved at have mindst 250 scootere, en kapital på 500 tusind TL, passende web- og mobilapplikationer og kvalitetscertifikater. I bemærkning om, at den elektriske scooterdrift kun kan udføres af ægte eller juridiske personer, der har opnået et autorisationscertifikat og delt e-scooter-tilladelse, understregede ministeriet, at e-scooter-tilladelserne til at blive udstedt med autorisationsbeviserne ikke kan sælges eller overføres .

Tilladelser til elektriske scootere udstedes af UKOME eller Provincial Traffic Commission.

Underretning om, at tilladelser til elektrisk scooter vil blive givet af UKOME i provinserne med en Metropolitan Kommune og af Provincial Traffic Commission i provinserne uden en storbykommune, informerede ministeriet om, at UKOMEs og Provincial Traffic Commission vil sende e-mails i en måde at ikke overstige en 200. befolkning i hver kommune, hvor de ønsker at operere, i de beslutninger, der skal tages. Han bemærkede, at de kan give scooter tilladelse. Påpeger, at UKOMEs og Provincial Traffic Commissions kan øge antallet af e-scooter tilladelser, de vil give 20 gange på steder med en befolkning under 3 tusind, sagde ministeriet, at antallet af e-scooter tilladelser, de vil give, kan stige med 50 procent på steder, hvis befolkning ændrer sig sæsonmæssigt og periodisk. Ministeriet understregede, at i alt 1 virksomheder, der opfylder betingelserne, i den sidste 5 måned har fået udstedt autorisationscertifikater.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar