Motorveje beskytter dyrelivet med økologiske broer

motorveje beskytter dyrelivet med økologiske broer
motorveje beskytter dyrelivet med økologiske broer

Som generaldirektoratet for motorveje arbejder vi for en bæredygtig og sund fremtid; I denne sammenhæng gennemfører den alle sine projekter i tråd med sin menneskelige og miljøvenlige transportvision.

Mens man bygger et miljøvenligt transportnetværk; økologiske broer deler ikke livet for vilde dyr. Disse vejprojekter bidrager positivt til biodiversiteten ved at lade dyrene bevæge sig frit fra den ene side af vejen til den anden.

Northern Marmara Highway Project Inden for rammerne af projektet blev der bygget en "økologisk bro" i Uskumruköy for at gøre det muligt for vilde dyrearter at fortsætte deres liv uden at blive påvirket af motorvejen.

Istanbul - Izmir Highway Project Inden for rammerne af projektet blev de grønne områder ført gennem tunneler og viadukter, og korridorerne, der tilhører dyrelivet, blev beskyttet, mens vilde dyrs levesteder blev beskyttet med 2 økologiske overgange bygget for at sikre passage af vilde dyr og artenes kontinuitet.

Kınalı - Tekirdağ - Çanakkale - Savaştepe HighwayI tråd med foranstaltningerne i rapporten om miljømæssige og sociale konsekvenser (ESIA), som blev udarbejdet for at minimere miljøpåvirkningen under opførelsen af ​​Malkara-Çanakkale-sektionen i Tyrkiet, er udtalelserne fra de autoriserede institutioner på dette område og Fauna-eksperter fra Çanakkale Onsekiz Mart University Biology Department blev taget for at sikre en økologisk overgang. Opførelsen af ​​en økologisk overføring med en bredde på 40 meter fortsætter.

Tarsus - Pozantı-motorvejenDen første dyrelivsbro i Tyrkiet med prioritet til krydsning af vilde dyr tjener på den 30. km af denne motorvej, der forbinder Gülek-strædet og Middelhavet. Broen, som blev bygget på motorvejen, der passerer gennem Mersin Regional Directorate of Forestry, Çamalan Forestry Operations Directorate og forbinder Gülek-strædet og Middelhavet med det centrale Anatolien, blev renoveret med samarbejde fra Mersin Regional Directorate of Forestry and the 5th Regional Direktoratet for motorveje og organiseret som "Forest Ecosystem Bridge".

Izmir – Çeşme HighwayI Istanbul er 3 af de 1 økologiske broer designet til at sikre kontinuiteten i det naturlige liv afsluttet og taget i brug, mens byggearbejdet på 2 broer fortsætter.

Som organisation fortsætter vi vores arbejde uden at forstyrre balancen mellem vej og miljø og sigter mod at efterlade en ren, levende verden for fremtiden. Vi fortsætter med at forbinde vores byer med hinanden på en behagelig, sikker og økonomisk måde og udstyre dem med miljøvenlige transportnetværk.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar