TRNC landsbyveje bliver mere sikker og behagelig kørsel

kktc cove-veje bliver mere sikre og mere behagelige at køre
kktc cove-veje bliver mere sikre og mere behagelige at køre

Under besøg af vicepræsident Fuat Oktay og minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu til TRNC den 11. februar; I overensstemmelse med "hovedvejsplan 2021-2022 Implementeringsprotokol mellem ministeriet for transport og infrastruktur i Republikken Tyrkiet og ministeriet for offentlige arbejder og transport i den tyrkiske republik Nordcypern" underskrevet mellem babylandet og vores land, med bidrag fra Republikken Tyrkiet til udvikling af transportinfrastruktur i landdistrikter i TRNC Det blev besluttet at vedligeholde, reparere og forny 322 km motorvejen.

Arbejdet startede i Karpaz-regionen med en ceremoni afholdt onsdag den 9. juni med deltagelse af TRNC-premierminister Ersan Saner, Nicosia-ambassadør Ali Murat Başceri, TRNC-ministre, TR Highways Cyprus-koordinator Aykut Mutlu og hans ledsagende delegation.

Med finansiel støtte fra Republikken Tyrkiet blev projektet udført af generaldirektoratet for motorveje og koordineret af det tyrkiske ambassades kontor for udvikling og økonomisk samarbejde (BSEC) i Nicosia, primært på den sydlige linje, der strækker sig fra Ziyamet og Kaleburnu den Karpaz-halvøen til Dipkarpaz og Dipkarpaz-klostervejen vil blive fornyet.

Med protokollen; Sikkerheden og kvaliteten af ​​landsbyens veje vil blive øget. Om to år med 26 forskellige projekter vil vejene mellem landsbyerne blive fornyet med vedligeholdelse og reparation, og landdistrikterne vil have en transportinfrastruktur af høj kvalitet.

Derudover udføres konstruktionen af ​​General Directorate of Highways; det 59 km delte motorvejsprojekt, der startede igen, efter at anlægget blev afbrudt på grund af ekspropriationsproblemer, vil imidlertid være afsluttet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar