Renault Megane E-Tech Electric Model rammer vejene i sommer

renault megane e tech elektrisk model kommer på vej i sommer
renault megane e tech elektrisk model kommer på vej i sommer

Renault-ingeniører vil komme i vejen i sommer med 30 præ-produktion Megane E-Tech Electric-modeller. Megane eVision, der blev vist ved Renault eWays-begivenheder, som er en vigtig milepæl på vejen til nulemission, indvarslede Renaults første skridt mod elektriske køretøjer i C-segmentet. Med bilen forvandlet fra konceptet til Megane E-Tech Electric-modellen styrker Renault sit elektriske personbilsortiment bestående af Twingo E-Tech Electric i A-segmentet og Zoe, den bedst sælgende i B-segmentet.

Den helt nye Megane E-Tech Electric, produceret på CMF-EV-platformen, har en 160kw (217hk) elmotor og en 450kWh batteripakke, der giver en rækkevidde på op til 60 km ifølge WLTP-data. Også kaldet MeganE (udtalt "megan e"), vil bilen blive afsløret i sin endelige silhuet, mens Renault-ingeniører vil køre 30 præproduktionsbiler på vejene i sommer.

Alle præproduktionsbiler produceret på Douai-fabrikken har et specielt Renault Design-mønster. Bestående af linjerne i det nye og ikoniske Renault-logo skaber dette design en blændende camouflage.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar