Sarısu Women's Beach åbner sine døre mandag den 14. juni

Sarısu Women's Beach åbner sine døre mandag juni
Sarısu Women's Beach åbner sine døre mandag juni

Antalya Metropolitan Kommune Sarısu Women's Beach åbner sine døre mandag 14. juni inden for rammerne af normalisering.

Med den nye normaliseringsproces genåbner Antalya Metropolitan Municipality Sarısu Women's Beach, der drives af det kommunale selskab ANET, som blev lukket i pandemiperioden mandag den 14. juni inden for rammerne af pandemireglerne. Gæsterne føres til stranden ved at måle deres temperatur. Desinfektionssteder blev etableret mange steder på stranden. Bruseenheder er indstillet til 1 tom og 1 fuld for at beskytte social afstand. Solsenge desinficeres efter hver brug og forbliver tomme i bestemte perioder. Medarbejdere bærer masker og visir. Sarısu Women's Beach serverer kvinder mellem kl. 08.00-19.00. Efter kl. 19.00 fungerer det som en blandet service.

På den anden side åbnede Metropolitan Kommune ANET Tophane Tea Garden sine døre for sine gæster fra torsdag den 10. juni (i dag).

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar