Mersin Metro -bud vundet af virksomheden, der afgav bud på 3,3 milliarder

Mersin Metro Tender Resultat
Mersin Metro Tender Resultat

Mersin Metro, som er et af de visionprojekter, som Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer vil bringe til byen inden for transportområdet, har nået det vigtigste stadie. Den 13.4. april 11 blev den tekniske og økonomiske kvalifikationsfase for det underjordiske metrobyggeri mellem "Mezitli Old Town Hall-Train Station", der består af 28 km og 2021 stationer, afsluttet.

Vinderen af ​​udbuddet er offentliggjort

Som et resultat af undersøgelserne foretaget af Metropolitan Municipality Transportation Tender Commission, Dillingham Cont. int. Inc + Kiska- Kom İnş. Inc. vandt joint venture. Det næstmest fordelagtige tilbud i udbuddet er Doğuş İnş. ve Tic. Inc. og Yapı Merkezi İnş. og San. Inc. var et joint venture.

Fundamentet lægges hurtigst muligt.

Efter at denne vigtige etape er afsluttet, underskrives kontrakten for linjen "Mezitli Old Town Hall-Train Station" som følge af den nødvendige tid efter offentliggørelsen af ​​afgørelserne i overensstemmelse med lovgivningen, og grundlaget lægges ved at levere sitet hurtigst muligt.

Desuden forventes projekterne "Mersin University and University Hospital Tram Line" og "Mersin City Hospital Level Rail System Line" -projekter, der vil blive integreret i linjen "Mezitli Old Town Hall-Train Station", afsluttet så snart muligt.

Præsident Seçer fik tilladelse til at finansiere Mersin Metro for 900 millioner lira.

En vigtig beslutning blev truffet for finansieringen af ​​Mersin Metro, hvis trin accelererer dag for dag, på Mersin Metropolitan Municipality Council's andet møde i august, der fandt sted den 16. august 2021. Borgmester Vahap Seçer, der modtog en finansieringstilladelse på 900 millioner lira fra Metropolitan Municipality Council til "Byggeri og elektromagnetiske systemforsyning, installation eller obligationsudstedelsesprojekt for letbanesystemets metrolinje," sagde: "Endnu et vigtigt skridt er taget i Light Rail System Project for Mersin.. Held og lykke til vores land, ”sagde han.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar