4 Situationer SMV'er støder ofte på tab af data

Den situation, som SMV'er ofte støder på vedrørende tab af data
Den situation, som SMV'er ofte støder på vedrørende tab af data

Data er mere værdifulde end guld. Så meget, at alle virksomheder, hvad enten de er store eller små og mellemstore virksomheder, kæmper for at beskytte data. Nyere forskning viser imidlertid, at 68% af SMV'er ikke får støtte fra eksperter til datagendannelse. Data Recovery Services General Manager Serap Günal henleder opmærksomheden på 4 situationer, som SMV'er ofte støder på vedrørende datatab.

Tabet af data, der ikke tages i tide eller ikke udsættes for professionelle genoprettelsesprocesser, stiger hvert år. Mens tusindvis af harddiske bliver beskadiget hver uge, stiger tabet af SMV'er, der opbevarer deres data på harddiske. Ifølge Serap Günal, General Manager for Data Recovery Services, der udtalte, at SMV'er ikke tager højde for de store problemer med datatab, som de ofte støder på, skal SMV'er være opmærksomme på 4 frygtelige scenarier, der fører til tab af data.

1. Brug ikke en beskadiget harddisk. Selvom en harddisk har en lang levetid, er den ikke for evigt. Selvfølgelig vil harddisken, du bruger, på et tidspunkt blive ubrugelig på grund af slid. Hvis din computer er usædvanligt varm, fryser skærmen, og du hører højt gibberish, giver den dig alarmer om din harddisk. Dette medfører tab af data.

2. Et virus- eller malware -angreb forårsager tab af data. Du tror måske, at du er beskyttet, men det er vigtigt at huske, at hackere bliver bedre og bedre til at oprette angreb for at invadere din computer og inficere den med malware. Dine vigtige data kan blive stjålet og slettet med faktiske angreb. Dette øger alvorligheden af ​​datatab yderligere. Du bør seriøst overveje at beskytte mod malware.

3. Vær opmærksom på naturkatastrofer. Vejret er blevet mere uforudsigeligt i disse dage. Der er ingen måde at kontrollere det på. Regnen er stærkere og oversvømmelserne mere ødelæggende. De kan beskadige og ødelægge alt på få sekunder. Den første ting du skal gøre i tilfælde af beskadigelse af dine harddiske i disse situationer er at søge professionel støtte.

4. Der bør altid tages hensyn til menneskelige fejl. Hvor mange gange har du ved et uheld slettet en fil? Uanset hvor computerkynd du er, kan du på et tidspunkt ved et uheld slette en vigtig PDF eller præsentation uden at vide det. Fra harddiskskade til væskespild, softwarekorruption og utilsigtet harddiskformatering er datatab på grund af menneskelige fejl en af ​​de mest almindelige årsager til tab af data i SMB'er.

Datagendannelse under ekspertkontrol

Det er kritisk, at SMV'er, der har mistanke om et datatab, ikke foretager sig noget, de ikke er sikre på, for at undgå yderligere skade på deres databaser og filer. I stedet for ubevidste personlige indgreb eller dysfunktionel software til datagendannelse, der kan øge problemet, øger chancen for datagendannelse kraftigt handling og hurtig levering af medierne til professionelle hænder. Af denne grund er det faktisk den eneste rigtige mulighed at få eksperthjælp, især i komplekse sager og følsomme data. Serap Günal, General Manager for Data Recovery Services, "Jeg kan ikke få adgang til mine data!" Han oplyser, at virksomheder, der siger dette, straks bør søge en professionel virksomhed i denne forbindelse.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar