Otokar deltager i IAA Mobility 2021 med sin elektriske bus Kent Electra

Otokar deltog i bl.a. mobilitet med sin elektriske bus, city electra
Otokar deltog i bl.a. mobilitet med sin elektriske bus, city electra

Tyrkiets førende busproducent Otokar, en af ​​Europas vigtigste messer og i år i München, "Hvad vil flytte os næste gang?" deltog i IAA Mobility 2021, organiseret med sloganet, Kent Electra, en 12-meters elektrisk bus. I bilens verdens vigtigste møde transporterede Otokars innovative elektriske bus 6 besøgende i 2 dage i samarbejde med Webasto.

Otokar, et af Koç-koncernens selskaber, deltog i Europas første bilmesse ansigt til ansigt, IAA Mobility 2021, med sin 12 meter store elektriske bus i byerne efter den nye type coronavirus-pandemi. Kent, drevet af Webasto -batterier fra Otokar, som har foretaget mange nyskabelser inden for områder som alternative brændstofkøretøjer, smarte byer og sikre transportsystemer med sine FoU -udgifter på 10 milliarder TL i de sidste 1,3 år og har titlen som Tyrkiets første elektriske bus producenten. Electra -bussen transporterede passagerer gennem hele messen.

Otokars elektriske bus, der tilbyder behagelige og sikre rejser til millioner af passagerer i mere end 50 lande rundt om i verden, især i Europa, tjente på "Blue Lane" -linjen, der er tildelt emissionsfrie køretøjer ved IAA Mobility 2021. Kent Electra, i samarbejde med Webasto, rejste over 6 kilometer mellem messeområdet og byens centrum i 1000 dage og transporterede mere end 2 tusinde messebesøg.

Kent Electra, der tiltrækker opmærksomhed med sit dynamiske, elegante og moderne design; Det blev designet med det formål at give et renere miljø, mere støjsvag trafik, lavere driftsomkostninger og højere effektivitet. Kent Electra med Voith gearkasse, udviklet i Otokar R&D Center, tiltrak opmærksomhed i München med sit design, komfort, teknologi og innovative løsninger inden for sikkerhed. Kent Electra, der kan tilbyde en rækkevidde på over 300 kilometer på fuld opladning, afhængigt af topografien og brugsprofilen, vandt beundring af passagerer ved München IAA Mobility 2021.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar