Straf for køretøjer parkeret på sporvognen i Kocaeli

Straf for køretøjer parkeret på sporvognen i Kocaeli
Straf for køretøjer parkeret på sporvognen i Kocaeli

Kocaeli Metropolitan Municipality Police Department Traffic Branch Directorate -teams straffer chauffører, der parkerer på sporvognen. Metropolitapolitiet griber straks i sine inspektioner undervejs ind i køretøjerne, der er parkeret på sporvognslinjen og trækker dem, hvor de er, og forhindrer afbrydelse af Akçaray -flyvninger.

INSPEKTION FRA OFFICIEN GENNEM LINJEN

Chauffører, der ikke er opmærksomme på advarselsskiltene omkring, efterlader deres køretøjer på sporvognslinjen under parkering. Metropolitan Police, der fortsætter sine inspektioner langs linjen, griber ind i sådanne sager på kort tid. Politihold kører også køretøjet på linjen væk med en trækvogn, så flyvningerne ikke forstyrres, og passagererne ikke er for sent til deres destination.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar