Hyundai producerede en sikkerhedsrobot med Boston Dynamics

hyundai producerede en sikkerhedsrobot med boston -dynamik
hyundai producerede en sikkerhedsrobot med boston -dynamik

Hyundai Motor Group fortsætter sit gennembrud inden for robotteknologier med sikkerhedsrobotprojektet. Robotten er udviklet med Boston Dynamics og vil blive brugt i fabrikkernes sikkerhedsafdelinger. Sikkerhedsrobotten tillader fjernovervågning af industriområder med sin kunstige intelligens.

Hyundai Motor Group købte de kontrollerende aktier i Boston Dynamics i de sidste måneder og fik et betydeligt gennembrud med hensyn til robotteknologier. Begge virksomheder, der begyndte at høste frugterne af denne investering, begyndte at promovere deres fælles projekter. Hyundai vil lette dagligdagen for både virksomheder og medarbejdere med sikkerhedsrobotter, der især kan evalueres i industrielle områder og fabrikker.

Robotterne, der er blevet piloteret fra koncernens fabrikker i Sydkorea, kan registrere mennesker og objekter omkring dem med integreret termisk kamera og 3D LIDAR -sensorer. Robotter, som kan overvåge høj temperaturforhold og mulige brandfarer, kan også registrere, om døre er åbne eller lukkede. Robotter med kunstig intelligens kan dagligt komme ind i virksomhedens system over internettet og optage fotos og videoer til aktivitetsrapporter.

Udover at navigere i trange rum kan quadrupedal -robotten også identificere blinde områder, der er svære at se med det menneskelige øje. Anvendelse af gruppens teknologier til Boston Dynamics 'Spot -robot giver også robotten forbedrede autonomifunktioner. Robotten, der er kompatibel med autonome patruljetjenester i industrimiljøer, herunder opgavestyring og visionsteknologi baseret på dyb læring, kan således fungere i udfordrende opgaver, der kræver udholdenhed. Fremskridt inden for robotteknologi vil bringe synergier til mærkets industrirum, autonome køretøjer og fremtidige Urban Air Mobility (UAM) løsninger.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar