Var Altay -tanken en løgn? 30 hvid krave afvist

Er der et problem med altaytanken hvid krave blev affyret
Er der et problem med altaytanken hvid krave blev affyret
Tilmeld  


En tillidsrepræsentant sagde, at virksomheden for nylig afskedigede omkring 30 funktionærer. Arbejdstagere frygter også masseafskedigelser. Burak Ege Bekdil skrev til Defense News, at BMC, producenten af ​​Altay -tanken, som Erdogan er meget ambitiøs omkring, er gået ind i en alvorlig flaskehals. Det blev oplyst, at det pengestramte selskab begyndte at afskedige personale, reducerede vagter og måtte udsætte tankproduktionen i mindst fem år.

American Defense News har erfaret, at den førende panservognproducent BMC, et tyrkisk-Qatar-selskab, oplever alvorlig likviditetsmangel efter et ejerskifte for nylig.

En embedsmand i virksomheden, der har en kontrakt på flere milliarder dollars til at producere Tyrkiets første nye generation indenlandske tank, Altay, sagde, at den er i fase med at nedskære i en ukendt skala, idet han taler på betingelse af anonymitet.

En tillidsrepræsentant sagde, at virksomheden for nylig afskedigede omkring 30 funktionærer. Arbejdstagere frygter, at masseafskedigelser eller ulønnet orlov kan følge.

Tillidsrepræsentanten sagde også, at nogle produktionsenheder er skiftet fra tre vagter om dagen til et skift. BMC stoppede også produktionen af ​​den civile Tuğra -lastbil.

Opførelsen af ​​et stort produktionsanlæg i Sakarya, Karasu, i det nordvestlige Tyrkiet er gået i stå af økonomiske årsager. Underleverandører klager over ubetalte regninger.

En BMC-embedsmand sagde: ”Pengestrømme er svage til at understøtte drift på virksomhedsniveau. "Vi håber, at det er en midlertidig situation," sagde han.

En anden BMC -embedsmand lagde skylden på virksomhedens enorme gældsaktie under overtagelsen: ”Vi overtog en gældsaktie, der er blevet vanskelig at administrere. Virksomheden har brug for nye store kontrakter. ”

BMC'S HISTORIE ER NEMMET PÅ STEDET

BMC har en politisk kontroversiel historie. I 2014 købte forretningsmanden Ethem Sancaks Es Mali Yatirim Danışmanlık BMC, dengang en urolig panservognproducent, for 350 millioner dollars. BMC havde overtaget forvaltningen af ​​regeringens bankfond på grund af den tidligere ejers 75 millioner dollars i udestående gæld.

Sancak, en tæt medhjælper til præsident Erdogan, sad i de højere bestyrelser for Erdogans regerende AKP. Erdogans fjerne slægtning, Talip Öztürk, investerede også 100 millioner dollars i BMC for at blive partner i Sancak.

Erdogan formidlede også en aftale, hvor en Qatari -fond investerede 49,9 millioner dollars for at købe en 300% -andel i BMC. Sancak ejer nu 25% af BMC og har allerede indsamlet et netto på $ 50 millioner for hele virksomheden.

I et meget kontroversielt træk tildelte Erdogan-regeringen en offentlig jord på 544 dekar (i Karasu, Sakarya) til BMC, der skal bruges i virksomhedens fremtidige investeringer. Senere besejrede BMC sine to rivaler og underskrev en strategisk kontrakt for den første produktion af 250 Altay kampvogne. kazanvar. Kilder i forsvarsindustrien anslår, at en eventuel 1.000 Altay-kontrakt vil koste cirka 11 milliarder dollars.

I maj 2018 gav regeringen BMC et investeringsincitament på 1,4 milliarder tyrkiske lira (ca. $ 250 mio.) Til Altay -programmet, herunder skattelettelser, pensionsnedsættelser, subsidieret energi og bonusser.

Regeringen tildelte også den militære tankproduktion og vedligeholdelsesfabrik i Arifiye, nær Istanbul, til BMC med en gratis aftale. Virksomheden måtte kun investere 25 millioner dollars i bytte for retten til at drive Arifiye -fabrikken i 50 år. Oppositionspartier i Tyrkiet søgte en parlamentarisk undersøgelse af BMC -historien, men den indsats blev afvist af Erdogans AKP.

Baseret på BMC 2020 -forsvarsindtægter blev den rangeret 533. i Defence News Top 100 med hvad der svarer til cirka $ 89 millioner.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar