Konya Technical University til at rekruttere 17 kontraherede medarbejdere

konya tekniske universitet
konya tekniske universitet
Tilmeld  


Fra rektoratet for Konya Technical University: Det er inkluderet i "Principper for ansættelse af kontraheret personale", som blev sat i kraft med Ministerrådets afgørelse af 657 og nummereret 4/06.06.1978 for at blive ansat i universitetsenheder i overensstemmelse med artikel 7, stk. B, i lov om embedsmænd nr. 15754. I henhold til afsnittet (b) i den supplerende anden artikel "rekrutteres 2 kontraherede medarbejdere baseret på KPSS (B) -scoringsrangeringen, uden skriftlig og/eller mundtlig eksamen.

For detaljer om annonce KLIK HER

GENERELLE BETINGELSER FOR KANDIDATER

1- At være statsborger i Republikken Tyrkiet.

2- At være mindst 18 år gammel fra ansøgningsdatoen.

3- Ikke at blive frataget offentlige rettigheder.

4- Selvom de perioder, der er angivet i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gået; forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statshemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse Ikke at blive dømt for tyveri, bedrageri, dokumentfalsk, tillidsbrud, bedrageri konkurs, budrigning, svigagtig konkurs, hvidvaskning af værdien af ​​ejendomme, der skyldes kriminalitet eller smugling.

5- Mandlige kandidater, der ikke har nogen værnepligt (skal have udført deres værnepligt).

6- Uden at det berører bestemmelserne i artikel 657 i lov nr. 53, ikke at have en psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

7- Dem, der er blevet afskediget fra public service ved forskellige dekreter, kan ikke ansøge.

8- Blandt dem, der har været ansat som kontraheret personale i det sidste 1 (et) år, er deres kontrakter ikke blevet opsagt af deres institutioner på grund af at handle i strid med servicekontraktens principper, eller kontrakten er ikke opsagt ensidigt inden for kontraktperioden, bortset fra de undtagelser, der er bestemt ved Ministerrådets afgørelse.

9- At tage eksamen på et af de angivne uddannelsesniveauer, at bære og dokumentere de nødvendige kvalifikationer.

10- Kandidater skal have KPSSP2020-score-typen, en af ​​94 KPSS (B) gruppetyper. Desuden vil arbejdstiden for dem, hvis erfaringskrav er påkrævet, og originalerne i dokumenterne blive evalueret.

11 - Har ikke pension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution.

12- Der ansøges kun om en titelkode. Hvis der ansøges om mere end én titelkode, vil alle ansøgninger blive betragtet som ugyldige og vil ikke blive evalueret.

13- Særlige betingelser skal være opfyldt fra den første dag i meddelelsesdatoen.

ANVENDELSESFORM, STED OG TID

Det officielle websted for Konya Technical University inden for 15 dage fra den dag, offentliggørelsen af ​​kandidaterne er offentliggjort i Den officielle Tidende. http://www.ktun.edu.tr De skal sende ansøgningsskemaet og andre anmodede dokumenter personligt eller pr. Mail til personaleafdelingen på vores universitet. Vores institution er ikke ansvarlig for ansøgninger, der ikke indgives rettidigt, filer med manglende dokumenter og forsinkelser i posten.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar