Uyumsoft og E-Commerce Women's Club vil tilbyde e-handelstræning til 3 kvinder om 5 år

vil give e-handelstræning til tusind kvinder om året
vil give e-handelstræning til tusind kvinder om året
Tilmeld  


Der blev lavet et samarbejde mellem Tyrkiets innovationsleder Uyumsoft og E-Commerce Women's Club. Inden for rammerne af samarbejdet har kvindelige iværksættere, der ønsker at flytte deres virksomheder til e-handel og udvikle sig på dette område, magt i e-handelssektoren. kazaner målrettet. Sammen med deres kræfter planlægger Uyumsoft og E-Commerce Women's Club at tilbyde e-handelstræning til 3 tusinde kvinder om 5 år.

Teknologigiganten Uyumsoft AŞ, der har en kvindelig medarbejderrate på 56% i sin virksomhed, støtter fortsat kvindelige iværksættere, der tager det første skridt mod deres drømme. Som en del af kampagnen arrangeret af Uyumsoft for alle kvinder, der er medlemmer af E-Commerce Women's Club, vil softwaren pre-accounting ekoCari blive givet gratis i de første 6 måneder og præsentere 50 e-Documents (e-Faktura , e-arkivfaktura) hver måned. De kommercielle softwareløsninger, som Uyumsoft tilbyder til kvindelige iværksættere, giver virksomheder mulighed for at styre deres forretningsprocesser som kontaktløs handel fra ende til anden, uanset sted og tid.

Samtidig vil UyumAkademi tilbyde klubmedlemmer uddannelse i applikationer til e-dokument (e-faktura, e-arkiv osv.) Og forudregnskabssoftware. På disse uddannelser, som vil blive givet af Uyumsofts erfarne og ekspertteam, vil klubmedlemmer kunne lære vanskelighederne ved at bruge e-Transformation-applikationer og forudregnskabssoftware effektivt. Derudover vil de kunne stille eksperterne spørgsmål, de er nysgerrige efter under uddannelserne.

E-Commerce Women's Club, der går ud med sloganet om mødestedet for konkurrencedygtige og stærkere kvinder inden for e-handel, der holder trit med digital transformation, tilbyder uddannelser, onlinemøder, netværksmuligheder og vigtige e-handelskonsulenter i sektoren. sohbetMange muligheder som nyheder, succeshistorier og kommunikation via Slack vil møde alle kvindelige iværksættere, der er medlemmer.

Det vil muliggøre udvikling af kvindelige iværksættere på mange områder.

I E-Commerce Women's Club; iværksætteri, branding inden for e-handel, e-handelsøkonomi, overvejelser i e-handelsinfrastrukturer, installation og styring af e-handelssoftware, lovbestemmelser vedrørende e-handel, menneskelige ressourcer i e-handel, salg på markedet, virksomhed etablering og forvaltning. Skattemetoder, betalingsløsninger, digital marketing inden for e-handel og oprettelse af loyale kunder er blandt de prioriteter, der vil udvikle kvindelige iværksættere inden for e-handel.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar