SSB -formand Prof. Dr. İsmail Demir Besøgte ASPİLSAN Energy

Leder af Ssb prof dr ismail demir besøgte aspilsan energi
Leder af Ssb prof dr ismail demir besøgte aspilsan energi

Præsident for formandskabet for forsvarsindustrien Prof., der kom til Kayseri for at foretage forskellige besøg. Dr. İsmail Demir og den ledsagende delegation besøgte ASPİLSAN Energy.

Undersøgelse af de indenlandske og nationale kapaciteter i forsvarsindustrien på stedet, præsident for formandskabets forsvarsindustri Prof. Dr. I sin erklæring om sit besøg i ASPİLSAN Energy udtalte İsmail Demir vigtigheden af ​​at øge bevidstheden for denne sektor for at reducere udenlandsk afhængighed i forsvarsindustrien.

Ved at understrege, at produktionen med indenlandske og nationale ressourcer er af afgørende betydning, sagde Demir: ”Økosystemets vækst i forsvarsindustrien er meget værdifuld. ASPİLSAN Energy, et af virksomhederne i den tyrkiske væbnede styrkes fond, er det eneste selskab, der opererer inden for batteriteknologier, som har strategisk betydning i forsvarsindustrien. ASPİLSAN Energy har taget det vigtigste skridt i batteriproduktionen i Tyrkiet. ASPİLSAN Energy er lykkedes med at få den til at bruge mere avanceret teknologi ved at inkludere universitetet i batteriproduktionsteknologi. Dette er en rejse inden for batteriproduktionsteknologi, vi har taget det første skridt med ASPİLSAN. Denne rejse vil fortsætte med stor energi og vil skride frem med meget større trin. Kayseri -industrien skal se mere på denne sektor. Selvom vi er i begyndelsen af ​​vejen, har vi taget det første skridt og opnået et vigtigt gennembrud.

I denne sammenhæng har ASPİLSAN Energy, der fodrer det indenlandske og nationale produktionsangreb med sine forskellige produkter for at imødekomme energibehovet i forsvarsindustrien i vores land, fremskyndet sine F & U -aktiviteter endnu mere. Tyrkiske ingeniører hos ASPİLSAN Energy udfører værdifuldt arbejde for at udvikle vores forsvarsindustri og reducere vores afhængighed af udenlandske kilder. Jeg lykønsker ASPİLSAN Energy med det arbejde, der skaber merværdi for vores land. ” brugte sine udsagn.

Besøget sluttede efter ASPİLSAN Energy General Manager Ferhat Özsoy informative præsentation om nye værker og en rundvisning i anlægget.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar