Wallbox -opladningsløsninger fortsætter med at mødes med den tyrkiske bilindustri

wallbox -opladningsløsninger mødes fortsat med tyrkisk bilindustri
wallbox -opladningsløsninger mødes fortsat med tyrkisk bilindustri
Tilmeld  


Wallbox, verdens førende mærke inden for bilens ladestationsindustri og repræsenteret af Doğan Trend Otomotiv i vores land, kom sammen med sine autoriserede forhandlere under Automotive Authorized Dealers Association (OYDER) i Istanbul.

I tilfælde af at der fandt sted i MG's showroom i Koşuyolu, som også blev tilbudt markedet i Tyrkiet under distributørskabet Doğan Trend Otomotiv; Fremtiden for ladestationer, ny generation af opladningsteknologier og den merværdi, elbiler og ladeinfrastrukturer vil give bilindustrien, blev diskuteret. På mødet med deltagelse af OYDER bestyrelsesformand Turgay Mersin og Doğan Trend Automotive CEO Kağan Dağtekin blev Wallbox -modeller også introduceret med præsentationen af ​​Wallbox Brand Consultant Tuba Süsler, og betingelser for mærkehandler blev forklaret for deltagerne. Møder mellem Wallbox og forhandlere under OYDER -paraplyen vil fortsætte i Izmir Key Museum og derefter i Ankara.

Evaluering af spørgsmålet sagde OYDER's bestyrelsesformand Turgay Mersin: "Med elektriske køretøjer, der gradvist dominerer markedet, er det næsten sikkert, at der vil være ændringer i brugervaner, køretøjsprioriteter og den måde, de autoriserede forhandlere driver forretning på. Behovet for opladning af elektriske køretøjer vil bringe rækkevidde diskussioner og opladningstider til vores dagsorden. Disse to spørgsmål, som ikke er på dagsordenen i de køretøjer, vi sælger i dag, bliver de vigtigste salgskriterier for dem, vi vil sælge i morgen. Desuden er udbredelsen og letheden af ​​infrastrukturarbejde blandt de vigtigste spørgsmål, der vil præge vores fremtid. Inden for rammerne af vores samarbejde med Wallbox har vi mulighed for at dele værdifuld information med dig om disse infrastrukturforberedelser, hurtigopladningsenheder og formidling. ”

CEO i Doğan Trend Automotive, Kağan Dağtekin, sagde: “Markedet for elbiler vokser hurtigt i vores land. Derfor bliver opladningsenheder nu uundværlige for forhandlere. I en ikke alt for fjern fremtid kan vi sige, at ladestationer når det samme antal som tankstationer og derefter overgår dem. Kort sagt vil fremtiden blive formet af e-mobilitet. Vi forklarer også vores Wallbox -opladere til autoriserede forhandlere under tag af OYDER med en begivenhed, vi først startede i Istanbul. Vi tilstræber at introducere Wallbox -produkter tæt til bilforhandlere ved at fortsætte vores møder med Ankara og Izmir. ”

Brandkonsulent Tuba Süsler, der beskriver Wallbox -opladningsløsninger, sagde: “Vi tilbyder smarte opladningsløsninger til brugerne, herunder installationerne af Wallbox, et førende mærke inden for sit område, som for nylig blev åbnet for offentligheden på Wallstreet. Mens opladningen hovedsageligt finder sted hjemme og på arbejdspladsen, organiserer vi en hurtig og nem installation for vores kunder efter ekspertise. Med denne service, vi leverer til hele Tyrkiet, tilbyder vi smarte opladningsløsninger sammen med Wallbox. ”

Præsenteret i vores land af Doğan Trend Automotive, der opererer under Doğan Holding, var Wallbox, verdens førende mærke inden for køretøjs ladestationer, en særlig begivenhed for anerkendte forhandlere under paraplyen fra Automotive Authorized Dealers Association (OYDER). I tilfælde af at der fandt sted i MG's Koşuyolu Showroom, som blev introduceret på markedet i Tyrkiet med forsikring fra Doğan Trend Otomotiv i Istanbul; Fremtiden for ladestationer, ny generation af opladningsteknologier og den merværdi, elbiler og ladeinfrastrukturer vil give bilindustrien, blev diskuteret. Wallbox -modeller blev også introduceret på mødet, hvor OYDER bestyrelsesformand Turgay Mersin og Doğan Trend Automotive CEO Kağan Dağtekin deltog. I kampagnen, der blev foretaget med præsentationen af ​​Wallbox Brand Consultant Tuğba Süsler, blev betingelserne for mærkehandler også formidlet til deltagerne. Efter Istanbul vil Wallbox fortsætte sine forhandlermøder under paraplyen OYDER i Izmir Key Museum og Ankara.

Afgivelse af erklæringer efter den første begivenhed i Istanbul, OYDER bestyrelsesformand Turgay Mersin; ”Med elektriske køretøjer, der gradvist dominerer markedet, er det næsten sikkert, at der vil ske ændringer i brugervaner, køretøjsprioriteter og den måde, autoriserede forhandlere driver forretning på. Behovet for opladning af elektriske køretøjer vil bringe rækkevidde diskussioner og opladningstider til vores dagsorden. Disse to spørgsmål, som ikke er på dagsordenen i de køretøjer, vi sælger i dag, bliver de vigtigste salgskriterier for dem, vi vil sælge i morgen. Desuden er udbredelsen og letheden af ​​infrastrukturarbejde blandt de vigtigste spørgsmål, der vil præge vores fremtid. Inden for rammerne af vores samarbejde med Wallbox har vi mulighed for at dele værdifuld information med dig om disse infrastrukturforberedelser, hurtigopladningsenheder og formidling. ”

CEO i Doğan Trend Automotive Kağan Dağtekin foretog også en vurdering; ”Markedet for elbiler vokser hurtigt i vores land. Derfor bliver opladningsenheder nu uundværlige for forhandlere. I en ikke alt for fjern fremtid kan vi sige, at ladestationer når det samme antal som tankstationer og derefter overgår dem. Kort sagt vil fremtiden blive formet af e-mobilitet. Vi forklarer også vores Wallbox -opladere til autoriserede forhandlere under taget af OYDER med en begivenhed, vi først startede i Istanbul. Vi tilstræber at introducere Wallbox -produkter tæt til bilforhandlere ved at fortsætte vores møder med Ankara og Izmir. ”

Brandkonsulent Tuba Süsler, der beskriver Wallbox -opladningsløsninger, sagde: “Vi tilbyder smarte opladningsløsninger til brugerne, herunder installationerne af Wallbox, et førende mærke inden for sit område, som for nylig blev åbnet for offentligheden på Wallstreet. Mens opladningen hovedsageligt finder sted hjemme og på arbejdspladsen, organiserer vi en hurtig og nem installation for vores kunder efter ekspertise. Med denne service, vi leverer til hele Tyrkiet, tilbyder vi smarte opladningsløsninger sammen med Wallbox ”.

Wallbox leverer de bedste, smarteste og mest håndterbare opladningsoplevelser

Sigtet på at være førende og pioner inden for opladningsløsninger til elektriske køretøjer, Wallbox, som en global virksomhed; tilbyder innovative opladningsløsninger til elbiler til hjem, virksomheder og byer. Wallbox gør opladningsprocessen enkel, hurtig og effektiv med sin teknologi og fortsætter med at udvikle samarbejde med bilproducenter og OEM'er over hele verden med sine mere end 67 medarbejdere i mere end 530 lande. Fortsat med at udvikle smarte opladningsløsninger, der er kompatible med alle mærker af elbiler til sine individuelle og erhvervskunder siden etableringen i 2015, demonstrerer Wallbox også sin succes med de priser, den har modtaget på mange områder fra design til teknologi, fra nuværende til finansiering. af mærket; Han har modtaget priser fra myndigheder som South Summit, Red Dot Design Award, Edison Award, Robb Report Best of CES og Newsweek Best of CES.

Wallbox -opladere, der gør det let at styre opladningsanordningerne i henhold til behovene med smartphones, smarture, tablets og computere overalt, takket være mobilapplikationen og grænsefladen, indeholder innovative funktioner. Wallbox's opladningsprodukter og -tjenester; Det giver kommunikation mellem køretøjet, el -distributionsselskabet og ladeoperatørerne med dataforbindelser. Denne smarte funktion giver EV -ejere mulighed for at tage kontrol over deres opladningsprocesser og få adgang til, bruge og dele energi, som de vil. Kompakte og stilfulde designet, brugervenlige Wallbox-opladere; Det har fordelagtige funktioner som strømjustering, adgang og låsning, integreret tæller, planlægning af opladning og opdatering. wallbox; Pulsar Plus opfylder individuelle, virksomheders og flådekunders behov med sine Cooper SB, Commander 2, Quasar og Supernova produkter.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar