Ilhan Komans båd, hvor han boede i 20 år, blev bragt til Haliç skibsværft

Ilhan Komans båd, hvor han boede i 20 år, blev bragt til Haliç skibsværft
Ilhan Komans båd, hvor han boede i 20 år, blev bragt til Haliç skibsværft
Tilmeld  


Det 20 år gamle skib, hvori den verdensberømte billedhugger İlhan Koman, skaberen af ​​Middelhavsstatuen, boede i 116 år og også brugt som sit værksted, blev bragt til Haliç skibsværft den 16. november. Det århundrede gamle skib, hvis vedligeholdelse og håndteringsprocedurer vil blive udført, vil blive taget under beskyttelse af City Lines på Golden Horn Shipyard.

Som et resultat af opdagelsen og undersøgelsen af ​​eksperterne, de transaktioner, der skal foretages i Hulda;

• Caulk vil blive påført. Beskadigede træer vil blive fastslået, og de træer, der skal ændres, udskiftes.
• Skader vil blive konstateret på skibets master, og de nødvendige steder vil blive repareret.
• Hovedmaskiner vil blive vedligeholdt.
• Funktionen og tætheden af ​​skibets fremdriftssystem vil blive undersøgt.
• Aksel- og propelkontrol vil blive udført.

OM M/S HULDA SKIBE

M/S Hulda, 37 meter lang, 6.7 meter bred, 2.70 meter dyb, vejer 145 tons, med et sejlareal på 395 kvadratmeter, blev bygget i 1905 på Sjötorp Værft. Den oprindelige ejer brugte dette fragtskib til at transportere gods i Dansö på den svenske vestkyst. Det blev købt af Kerstin og İlhan Koman i 1965, og efter en detaljeret restaurering blev det radikalt forvandlet til at bo og arbejde i det.

I Hulda førte Komanerne et omflakkende liv, besøgte Østersøens skærgårde om sommeren med deres venner og studerende og ankrede i Stockholms Drottningholm-distrikt om vinteren.

HVEM ER İLHAN KOMAN?

İlhan Koman, der blev født i Edirne i 1921 og fejrede sin 17-års fødselsdag den 2021. juni 100, studerede på Istanbul Fine Arts Academy.

İlhan Koman var en af ​​de sjældne verdenskunstnere i dag, som har universel værdi både med hensyn til rum og tid. I produktionsprocessen studerede han mennesket, naturen, arkitektonisk bevidsthed, matematiske/geometriske/fysiske fænomener, videnskabelige principper og aktuelle teknologier fra studietiden til sin død. Med de eksperimenter, han udviklede, producerede han hidtil usete værker inden for nutidig tyrkisk og svensk kunst, og udfordrede de tilsyneladende uforanderlige eller indiskutable teorier inden for områder som skulptur, matematik, statik og alternativ energiproduktion. Den kunstuddannelse, som Koman fortsatte i Paris mellem 1941-1947, som startede i Istanbul i 1951, blev realiseret i de gips-, sten- og jernskulpturer, som han udviklede selvstændigt, med udviklingen af ​​'dyder', der etablerer partnerskaber med miljøet og naturen gennem kunsten.

İlhan Koman, der døde i 1986, skabte en unik skole, især de skulpturer, han realiserede i offentlige rum, og de værker, hvori han syntetiserede forskellige kulturer, og gjorde Koman til en verdenskendt billedhugger.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar