Ankara Halk Ekmek på marken med mobile køretøjer

ankara offentligt brød på banen med mobile køretøjer
ankara offentligt brød på banen med mobile køretøjer
Tilmeld  


Ankara Public Bread Factory indsatte sine mobile køretøjer i marken for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter stigningen i brødpriserne og for at forhindre borgere i at blive ofre. For at forklare, at People's Bread Factory har øget sin daglige brødproduktion til 1 million, sagde Metropolitan Mayor Mansur Yavaş: "Køerne foran People's Bread-kioskerne forstyrrede os alle. For at forhindre disse billeder vil vi også producere på vores Halk Brødfabrik om søndagen, og vi vil sælge fra vores mobile bagerier og kiosker.”

Ankara Metropolitan Municipalitys borgmester Mansur Yavaş meddelte, at People's Bread Factory har øget sin produktionskapacitet til 1 million om dagen for at imødekomme den stigende efterspørgsel.

Meddeler, at priserne på Halk Bread ikke vil blive ændret, før mellagrene er opbrugt efter stigningen i brødpriserne på markedet, og at det vil blive solgt for 1 lire og 25 cents, sagde Yavaş i sit sidste indlæg på sit sociale område. medieberetninger: ”Køerne foran Folkets Brød-kiosker forstyrrer os alle. For at forhindre disse billeder vil vi også producere på vores Halkbrødsfabrik om søndagen, og vi vil sælge fra vores mobile ovne og kiosker,« sagde han og tilføjede, at de vil forhindre borgernes klager.

DET FØRSTE STOP FOR MOBILKØRETØJER VAR KEÇİÖREN OG SINCAN DISTRIKTENE

Hovedstadskommunens Folkebrødfabrik tog nye tiltag, efter at salgsprisen på 200 gram almindeligt brød på markedet steg fra 1,75 TL til 2,25 TL.

2 mobile ovne begyndte først at tjene i distrikterne Sincan og Keçiören. Halk Ekmek General Manager, Volkan Gönenç, besøgte det mobile bageri i Keçiören-distriktet, og gav følgende oplysninger om de trufne foranstaltninger:

"Vi lever i en meget travl periode. Efterspørgslen efter brød er steget voldsomt. Vi har øget vores fabrik til fuld kapacitet, og vi producerer mere end 1 million brød om dagen. For bedre at kunne betjene vores borgere, serverer vi i regioner, hvor der er en høj tæthed, ud over de brød, vi producerer på fabrikken, samt i vores mobile bagerier.”

Udover de mobile køretøjer, der vil tjene i Akyurt, Pursaklar, Mamak og Polatlı distrikter, vil yderligere køretøjer også yde støtte til de kvarterer, hvor tæthed opleves.

Mens brødindkøbene var begrænset til 10 stykker, udtrykte de borgere, der handlede fra det mobile bageri, som begyndte at tjene i Keçiören-distriktet Pınarbaşı Mahallesi Fatih Caddesi-distriktets politiafdeling, deres tilfredshed med følgende ord:

-Senol Altinbas: “Jeg har boet i Keçiören i 30 år. Det er en kæmpe vandretur i brød. Gud velsigne borgmesteren i Hovedstadskommunen og Folkets Brødfabrik. Vi er meget glade for, at de sælger til samme pris.”

-Ercan Interesse: ”Vi var meget glade for, at brødene blev solgt til samme pris. I Keçiören er antallet af mennesker, der lever i økonomiske vanskeligheder, og pensionister højt. Jeg vil gerne takke vores hovedstadskommune for at hjælpe borgerne ikke kun i denne sag, men også i alle emner.”

-Canberk Sezer: ”Brødet er hævet, men at Halk Ekmek ikke rejste er en rigtig god ting for borgerne. Den sælges stadig til en overkommelig pris, meget flot.”

-Naciye Yukari: "Vi vil gerne takke vores præsident Mansur. Ingen køer, tak. Vi er meget glade for, at Halk Ekmek er ren, overkommelig og tilfredsstillende.”

-Lad os smile: ”Det var meget rart, at brødet ikke blev hævet. Vi har ikke råd til andre brød."

MERE END 2 BRØDPRODUKTIONER I SINCAN

For at fortsætte med at levere tjenester til offentligheden med kvalitetsprodukter og overkommelige priser, vil Generaldirektoratet for Offentligt Brød fortsætte med at turnere distrikterne med mobile ovne for at levere 250 gram brød produceret under hygiejniske forhold til bredere masser.

Halk Bread Factory, som producerer 58 tusind 1 brød om dagen med sit mobile bageri på adressen i Sincan District, Tandoğan Mahallesi Ata Caddesi No: 2/500, giver også borgerne mulighed for at se produktionsprocessen live.

Folk fra Sincan, som sagde, at de kan nå det brød, de elsker med glæde, takket være den mobile ovn, takkede dem med følgende ord:

-Servet Yucel: ''Jeg var meget tilfreds med brugen af ​​brød fra Halk Bread Factory i mobile bagerier. Vi ser også under hvilke forhold brødet er fremstillet. Brød, der sælges på markeder, er meget dyrt. Hvis det ikke var for Folkets Brød, ville borgernes situation være sværere.”

- Zahid Yigit: "Jeg er meget tilfreds med den mobile bagerservice og tusind tak for at sælge brød billigere end i udlandet."

-Harun Tanriverdi: ”Jeg er meget glad for, at det bliver gjort i mobile bagerier, vi ser brødproduktionen live. Jeg vil også gerne takke Halk Ekmek for at sælge brød til offentligheden til overkommelige priser.”

-Hassan Ay: ”Jeg køber altid mit brød hos Halk Ekmek, og jeg er meget tilfreds. Som mindstelønsmedarbejder takker jeg ham meget for ikke at hæve brødpriserne.”

- Recep Bagkara: ”Jeg kan godt lide den måde, der produceres brød på i mobile bagerier, så borgerne kan se, under hvilke forhold brødet produceres live. Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş, som tænker på borgeren og ikke hæver brødet.

People's Bread Factory vil være åben om søndagen og vil sælge brød til i alt 421 point, inklusive 7 offentlige brødbuffeter, 4 Başkent Market-filialer, 4 Factory Outlets og 436 Başkent-buffeter, der serverer i hele byen.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar