Ministeriet for kultur og turisme til at rekruttere 500 kontraherede medarbejdere

Ministeriet for kultur og turisme modtager faste arbejdstagere
Ministeriet for kultur og turisme modtager faste arbejdstagere
Tilmeld  


Bilag 657 til principperne for ansættelse af kontraktansat personale, som blev sat i kraft med Ministerrådets afgørelse af 4/06/06 og nummereret 1978/7 i overensstemmelse med punkt (B) i artikel 15754 i embedsmandsloven nr. 2 i de provinsielle organisationsenheder i ministeriet for kultur og turisme. Baseret på 2020 KPSS (B) gruppescorerangeringen, i alt 400 kontraktansatte medarbejdere, herunder 100 vagter og sikkerhedsvagter og 500 støttepersonale (rengøringspersonale), vil blive ansat uden skriftlig og mundtlig eksamen, for at blive ansat i henhold til punkt (b) i artikel IX.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

Ovenstående kvalifikationer, de generelle betingelser i artikel 657 i lov nr. 48 og følgende særlige betingelser søges for ansøgerne:
1. At være tyrkisk statsborger

2. At være mindst 18 år fra ansøgningsfristens udløb

3. Må ikke fratages offentlige rettigheder

4. Selv om fristerne angivet i artikel 53 i den tyrkiske straffelov er udløbet; forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig Må ikke dømmes for konkurs, budsvindel, svindel med præstationer , hvidvaskning af ejendomsværdier som følge af kriminalitet eller smugling

5. Med hensyn til militærtjeneste;

  • a) Ikke relateret til militærtjeneste
  • b) Ikke at være i militær alder
  • c) Hvis han / hun har nået en alder af militærtjeneste, har han udført aktiv militærtjeneste eller er blevet udsat eller overført til reserveklassen,

6. Ikke har psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

SÆRLIGE BETINGELSER

1- At have kvalifikationerne modsat den stilling, der skal foretrækkes

2- Ifølge resultaterne af 2020-eksamenen for offentlig personaleudvælgelse, at have mindst 93 point og derover fra KPSSP94 for associerede graduates og KPSSP55 for sekundære uddannelser (gymnasium eller tilsvarende skole) kandidater

3 - Får ikke pension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution

4- Ansøgernes status; Artikel 657/B i embedsmandsloven nr. 4 siger: "I tilfælde af, at kontrakterne for de ansatte på denne måde opsiges af deres institutioner på grund af deres overtrædelse af principperne i servicekontrakten, eller hvis de opsiger kontrakten ensidigt inden for kontraktperioden, med undtagelse af de undtagelser, der er fastsat i formandens beslutning, fritages institutionerne ikke, før der er gået et år fra opsigelsesdatoen. De kan ikke ansættes i kontraktansatte personalestillinger." overholde

METODE OG ANVENDELSESSTED

1. Ansøgninger modtages elektronisk mellem 07/12/2021-17/12/2021.

2. Kandidater, der ønsker at ansøge, skal ansøge gennem Career Gateway, alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr.
3. Ansøgninger fra ansøgere, der ikke opfylder nogen af ​​de krævede betingelser, vil ikke blive vurderet.

4. Kandidater vil kun kunne ansøge om en stilling baseret på én provins og deres uddannelsesstatus, og ansøgninger til mere end én provins eller kvalifikation (studie, stilling) vil ikke blive accepteret, da de vil deltage i rangordningen, der skal laves for den provins de foretrækker.

5. Kandidater vil være i stand til at se rekrutteringsoplysningerne på vores ministeriums hjemmeside og på karriereporten.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar