Målret 500 tusind besøgende på Yedikuyular Ski Center

Målret tusinde besøgende på Yedikuyular Ski Center
Målret tusinde besøgende på Yedikuyular Ski Center
Tilmeld  


Ud over infrastruktur- og overbygningsarbejder sagde storbyborgmester Hayrettin Güngör, som foretog undersøgelser på Yedikuyular Ski Center, hvis ansigt blev ændret med Bedesten Bazaar og Bungalow Houses, "Dette anlæg, som vi har udstyret med meget anstændige spise- og drikkesteder, overnatningsområder, indkøbscentre, vil forhåbentlig betjene sine gæster i vintersæsonen. Vi byder alle vores borgere velkommen til Yedikuyular Ski Center i denne sæson."

Kahramanmaraş Metropolitan Kommunes borgmester Hayrettin Güngör besøgte Yedikuyular Ski Center, som gør sig klar til at tjene med sit fornyede ansigt. Præsident Hayrettin Güngör, som foretog inspektioner ved de nybyggede bungalowhuse og Bedesten Bazaar, såvel som infrastruktur- og overbygningsarbejderne, sagde: "Kahramanmaraş har skønheder, der er uovertruffen af ​​mange byer med sin naturlige arv. Yedikuyular Ski Center er et af dem," sagde han.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Alle veje fører til Yedikuyular

Borgmester Güngör sagde, at de udførte overbygningsarbejder giver en komfortabel og kortvarig transport til anlægget, "Med de transportinvesteringer, vi har foretaget til vores skicenter, er transport fra byen blevet tilgængelig på 10 minutter. Vi bør også slå fast, at det er et af de hurtigst nående skisportssteder i vores nabobyer. Med kun vores omkringliggende byer i betragtning, appellerer dette sted til en befolkning på omkring 10 millioner. Her styrker vi naturligvis vores infrastruktur hvert år. Sidste år udvidede vi vores vej og satte en høj standard. Vi havde et vandproblem. Vi har løst vores vandproblem med en boring på cirka 600 meter," sagde han.

Tilbyder komfort og sport sammen

til anlægget kazanMetropolitan borgmester Hayrettin Güngör, som påpegede, at mangfoldigheden af ​​tjenester også er blevet øget med de renoverede bygninger, sagde: "Denne facilitet, som vi har udstyret med meget anstændige spise- og drikkesteder, overnatningsområder, indkøbscentre, vil forhåbentlig begynde at betjene sine gæster i vinterhalvåret. Vi har 25 bungalowhuse her. Vi har et socialt anlæg og restaurant lige ved siden af. Med andre ord vil vores gæster, der kommer hertil, kunne opleve de naturlige skønheder, lækre lokale produkter og gastronomi i Kahramanmaraş på samme tid”.

Kæmpeinvesteringer følger med vores masterplan

Præsident Güngör udtrykte, at investeringerne vil fortsætte inden for rammerne af masterplanen, og sagde: "Inden for rammerne af den masterplan, vi har ført ud i livet, vil vi sikre, at gondolerne, stolelifterne og skiløjperne øges her. Med den Bedesten Bazaar, vi netop har bygget, har vores anlæg et lukket område på 4 tusinde kvadratmeter. kazanvar. Vi vil også i fremtiden positionere et hotel i regionen med build-operate-transfer modellen. Vi fortsætter også vores udbudsprocesser for hotellokationer, og vi starter arbejdet i løbet af kort tid. Vi vil også bygge en udsigtsterrasse på toppen. Denne facilitet vil også blive tilgået med gondol. Når disse kommer til live, vil vores Yedikuyular Skicenter have arbejdet på en 12-måneders basis. Vi byder alle vores borgere velkommen til vores Yedikuyular Kayam Center”.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar