Uregelmæssig billetkontrol på sporvogne i Eskişehir

Uregelmæssig billetkontrol på sporvogne i Eskişehir
Uregelmæssig billetkontrol på sporvogne i Eskişehir
Tilmeld  


Eskişehir Metropolitan Municipality Estram og kommunale politifolk fortsætter deres inspektioner for at forhindre dem, der foretrækker at rejse med sporvogn i offentlig transport, i at bruge ulovlige billetter.

I de inspektioner, der udføres på 22 sporvognslinjer hver dag af inspektionsholdene på 8 personer, bliver billetterne til cirka 5000 personer dagligt kontrolleret. Der pålægges sanktioner både for dem, der passerer uden at købe billet, og for dem, der bruger personlige kort, der tilhører andre. I henhold til 5326:32-klausulen i lov nr. 1 om forseelse, får de, der rejser uden at udskrive en billet, og de, der bruger andres kort, en bøde på 2021 tyrkiske lire i henhold til det fastsatte beløb i 427. Eskarts, hvis gratis eller nedsatte kort er fast besluttet på at tilhøre en anden, bliver beslaglagt af politiholdene.

Estram embedsmænd sagde, at alle 8 sporvognslinjer blev inspiceret i arbejdstiden, og kontrollerne og timerne blev bestemt i overensstemmelse med den daglige planlægning. Med angivelse af, at der blev registreret i alt 2021 straffesager i september, oktober og november 1954, oplyste myndighederne, at over 1 million billetter blev kontrolleret ved årlige inspektioner.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar